Somrigt!

Häromdagen träffade jag min fina vän Stephanie som har lantställe bara 25 minuters promenad från där vi är, hos Jens mamma. De har höns ute och världens mysigaste retrokök i sin stuga. Vi promenerade och drack kaffe och Stephanie plockade en bukett vilda blommor som var typ det somrigaste jag har sett. Prästkragar liksom <3

Annars har dagarna sin loja gång här ute, och vips är det dags att åka hem i morgon. Det är på gott och ont. Jag ser fram emot att bli lite mer ”skarp” i hjärnan, jag har verkligen gått ner i varv den här semestern på ett sätt jag inte har gjort tidigare år. Vilket är fantastiskt! Men det blir också svårt att motivera sig till att få minsta lilla måste gjort så jag har ändå en liten lista att ta tag i när jag kommer hem. Jag ser fram emot att ha tillgång till allt som hör vardagen till – nära till stan, det egna köket, gymmet, egen dusch osv. Så verkligen gott och ont!

Sen jobbar jag en vecka och två dagar, därefter åker vi till Berlin!

Igår fick jag ett akut behov av att läsa Isabelle Ståhls debutroman Just nu är jag här. AKUT behov, vet inte om någon kan relatera till det? Men jag kan få så med böcker att jag måste läsa en viss bok NU. Långt ifrån bokhandlar skaffade jag med flinka fingar appen bookbeat som man får prova en månad gratis via en podd och en blogg jag läser. Så läste jag och läste igår och läste ut boken idag. Typ en av mina topp tio böcker någonsin?! SÅ bra.

Den här veckan har jag ätit alldeles på tok för mycket, det var som om jag tappade greppet litegrann, men idag är jag på banan igen. Och i veckan ska jag träna på gym och äta bra igen! Det är mycket lättare hemma. Åt bananpannkaka till lunch och toppade med massa blåbär + pumpakärnor och lite mandelflarn eller vad det heter. Till middag ska jag bjuda alla på lax med kokt potatis. Enkelt och gott, ni vet.

Torsdag är min sista dag här, men innan dess kommer jag hinna blogga ett helt gäng gånger! Medan jag skrev detta inlägg lyssnade jag förresten på den fantastiska låten Var är vi nu? av Kent. <3

Hur har ni det?

 1. Ann skriver:

  Kommer du att skriv nya inlägg också? Eller är det bara gamla nu sista dagarna?

  1. Idag skrev jag ett nytt. Jag kommer nog inte hinna med fler best of-inlägg då i morgon är sista dagen. Men jag kommer fortsätta att skriva om mat/vikt ibland i nya bloggen!

 2. M skriver:

  Befinner mig på västkusten i härligt sommarväder. Har verkligen kommit in i semesterlunken och har tre härliga veckor kvar!

  Har lyssnat på Kent sen Blåjeans (japp så gammal är jag, de dök upp perfekt mitt i min mörkaste tonårstid) och jag har tappat dem till och från men Var är vi nu? är en av mina absoluta favoriter och fick mig att hitta tillbaka till dem igen. Vacker, vemodig, storslagen, hoppfull och enkel samtidigt. Och en underbar körslinga. Precis som bara Kent kan vara.

  Tack för boktips, ska genast kolla upp!

Comments are closed.

LOADING..