Fatshaming, raka benen, godishyllan, att vara tjock

Det är dags för det andra best-of-bloggen-på-amelia-inlägget, vi befinner oss fortfarande år 2014, men i morgon kommer vi raskt att ta oss vidare till 2015! I detta inlägg är alla bilder från 2014.

Ta-daa! Jag nyklippt en gång 2014. Slås av att jag typ har kvar totalt två av plaggen jag använde på den tiden?! Denna har jag t ex inte kvar. Okej, men vi kör bara eller hur? Första best of-inlägget hittar du här. Nu kör vi:

Din drömkropp är en skitkropp

Fet är inte lika med ful

Tio anledningar till att jag inte rakar benen

Om jag kunde skulle jag fortsätta vara tjock

En reklammakares ansvar

Mitt potentiella sommarprat

En berättelse jag skrev som barn, himla feministisk för en typ 8-åring, tänker jag! Så den får vara best of i sig.

Den som inte dricker alkohol har något att dölja

Nu dör jag nog vilken dag som helst

 

Vad ska vi göra med den som gillar att vara tjock?

 

Jag vill vara kvar för alltid med Maj i köket

Min text om Birgitta Stenberg när hon hade gått bort

 

 

Glädjen när jag höll Beckomberga av Sara Stridsberg i handen, färsk från förlaget. Glädjen som böcker kan ge <3 Litteraturgruppen jag startade i december har drygt 3500 medlemmar på fb nu, den heter Litteraturgäris. Visst är ni med? (Om ni är kvinnor eller icke-binära)

Så här hade vi det i förra lägenheten. Jag saknar inte att ha det så men trivdes också väldigt bra med det då. Och gillar tanken på att alla hem inte måste följa samma mall, tror inte att vårt nuvarande heller gör det. Men förra hemmet var verkligen himla svårt att städa, I’ll give you that! Fortfarande, nästan två år efter flytten, njuter vi av att man städar den här trean på nolltid (förra läggan var en etta).

Jag på julafton 2014 hos mina föräldrar. Fin bild tycker jag!

Känslan av att vara tjock

Jag lät mig inte fotograferas på flera år

Så, nu får det vara bra för idag och 2014 är avklarat. I morgon tänkte jag klara av hela 2015 i ett inlägg och sen hela 2016 på tisdag eller onsdag. Kommer blogga om annat också dock! Hoppas att ni hittar några guldkorn.

LOADING..