Sista inlägget på Amelia – häng med!

Här kommer mitt allra sista inlägg på amelia, efter drygt tre år. Det känns lite konstigt!

Jag är så OTROLIGT tacksam för att ni har velat följa mig och hoppas att ni följer med mig vidare! Efter att flera påpekade att de ville läsa om mat och sånt så ändrade jag mig lite, jag tror inte ni som följer med dit kommer bli besvikna om ni gillar den här bloggen!

http://sahimlaarty.se <– spara som bokmärke och prenumerera.

Följ Så himla arty på Facebook för att inte missa nya inlägg och artiklar.

Min blogg: 

Min blogg kommer vara en del av sajten Så himla arty. I min blogg kommer det handla om min vardag – alltså vad jag hittar på, hur jag mår, vad jag äter, vad jag tittar på, läser, klär mig i och sånt. Träningen och maten är en del av min vardag och jag ska ner i vikt så även om nya bloggen ej kommer att ha viktfokus eller jag kommer prata så mkt vikt så kommer man få följa det ändå, automatiskt! Vill man bara ha vikt kan man följa @jessicasviktigamal

 

såhimlaarty

Själva sajten:

Själva sajten kommer dock att handla om konst, feminism, litteratur, andra former av kultur. Intervjuer, inspirerande inlägg, krönikor och sånt. SÅ HIMLA KUL känns det!

Själva sajten: Så himla arty, http://sahimlaarty.se

Vill du bara följa min nya blogg, som kommer uppdateras nästan varje dag: http://sahimlaarty.se/jessicasblogg

Instagram:

Jag kommer att fortsätta med mitt matkonto på instagram!  @jessicasviktigamal.
Min vardag går att följa på @jessicaosv och teckningarna på @jessicaritar

 

Puss, kram och kärlek till er alla. <3

  1. ÅsaS. skriver:

    Lycka till med dina mål! Tack för den här tiden! Jag tycker du är Modig! Kram
    Åsa

  2. Lucka till, finaste Jessica,!
    Kramar

Comments are closed.

LOADING..