I bloggen Jessicas viktiga mål skriver jag om min resa mot ett hälsosammare liv i bilder och personliga tankar. Jag skriver också om min egen upplevelse av att vara överviktig, min syn på de skeva skönhetsideal som råder i samhället, hur jag resonerar och vad som peppar mig att fortsätta. Jag är emot quick fix-metoder och hälsohets och tycker att alla ska få se ut som de vill utan att skämmas för det. Förutom detta handlar bloggen också om mina övriga intressen: Litteratur, kultur, retro inredning, mitt eget skapande. En och annan kattbild och andra ämnen förekommer så klart.

Jag som skriver är snart 31 år och bor i Stockholm. Jag är skribent, copywriter och litteraturvetare. Jag ritar teckningar i seriestil och publicerar en om dagen här. Jag skriver artiklar och romandebuterade 2013 med THRILLERLIV (som inte är en thriller). Jag jobbar halvtid för brödfödan, är lärare i skrivande lite här och var. Idéerna tar aldrig slut i mitt virriga huvud och tur är väl det!

Följ gärna min mat och träning dag för dag på instagram-kontot jessicasviktigamal. Eller mitt vanliga instagram-konto (litteratur, retro inredning och teckningar) jessicaosv.

Vill du komma i kontakt med mig? Kommentera ett av inläggen eller skicka ett mejl till jessicajohansson85@gmail.com så svarar jag så snabbt jag kan!