Påskafton

Vilken helg!  Det är ju nästan löjligt vilket bra väder vi har. Helt underbart och vi njuter varje sekund. Detta har vi väntat på sååååå länge…! Hur har ni det? Har ni varit ute och myst? Vi hade en jättetrevlig dag igår och här kommer lite bilder…

På fm åkte jag, barnen och Linnea upp till Maxi och gick och strosade där… Barnen handlade lite kläder.. och vi hade en härlig dag! Kolla pärlan bakom! Börjar känna den bättre och bättre och vi är bra kompisar nu, Micra och jag. ;)

Mysigt på Per och Annikas altan!

GRATTIS på födelsedagen i efterskott!

Vi grillade fläskfile och hade smaskig vitkålssallad och klyftpotatis till. Mums!

...dags för desserten!!! :-)

Jag fick ju världens bästa tips av "Ullis" här på bloggen. Igår gjorde jag den!! Det GÅÅÅR inte beskriva hur god den blev. Ni måste testa!! Maränggrottor med vaniljmascarpone och färsk frukt. Himmelskt gott. Jag gjorde marängerna på morgonen och sen fick de stå i ugnen hela dan, de blir så sega och goda då. Pistaghacket gjorde det exta smaskigt. ;)

Tadaaaaaa! Frukten skar vi och lade på precis innan, kombon krämen, frukt och maräng var riktigt gott. 5 plus!

TACK bästa vänner för en trevlig Påskafton!

  1. Vart har du köpt dem svarta sandalerna som du har på dig på bilden på deras altan?? Verkar som du haft en kanon helg iallafall o härligt väder har vi haft. Kram

  2. i kväll var man på dans i bollnäs på lars crister från dalarna. kl 2.46 så nu ska man sova.. måndag och en ny veckA.

  3. Det verkar som om din påsk varit lika härlig som min. We like! En sak till jag likear är din kompis snygga svarta topp. Vill hon avslöja vart hon köpt den tro? Ha en fortsatt sista dag på påsken :)

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..