Marilyns fruktsallad

Just nu. Vi äter jättegod fruktsallad, jag blir bortskämd när Marilyn vill göra allting. Kladdkakemuffins har hon också bakat i dag efter skolan. Brukar vara Lisa-Marie som är den som drar igång bakprojekt men nu har M tagit över.
Vi njuter av fredagsmyset och har fotboll på fast jag tittar inte, räcker med högtalaren i köket.
OJ!! Nu blev det mål- gött! Då får jag sätta mig vid TVn. :-)

20110902-090618.jpg

20110902-090752.jpg

20110902-090808.jpg

Ser väl inte så tokigt ut va? Hoppas ni också har en fin fredag!
Hörs i morgon , kraam!

  1. Härligt med fruktsallad, det är riktigt gott!

    En helt annan grej, kan du tipsa om en bra hårfön? Jag behöver köpa en ny, men det är ju en djungel. Det enda jag vet är att jag vill ha tratt till den för att få till lockarna, men annars, joniserande, lite, stor, watt hit och dit…. Kommer inte användas varje dag (håret får oftast självtorka), men då och då.

    Du som använder en flera gånger om dagen vad tycker du är viktigt och kan tipsa om?

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..