Fredagstips-fixa svallet med grymma spolar!

Nu vänner ska jag ge er ett hett tips om hur ni fixar magiska svallet. De mjuka lockarna, vågorna som egentligen inte alls är svårt att få till men kanske inte är så enkelt att veta egentligen hur man gör.

Titta på vilken framsida som helst på en modetidning, vågorna, formen börjar i ögonhöjd- Snyggt!

Igår gjorde jag på mitt hår för att enkelt visa hur ni ska göra hemma.

Börja med att ta stora passeér och locka håret men bara till ögonhöjd. Spraya med tex en saltvattenspray innan så ni får lite stadga.

Kevin Murphy har grymma spolar, här har jag de mindre då vi ännu inte fått hem de stora men nästa vecka finns dem hemma. Även till försäljning!

Dessa kostar 25 kr styck och man klarar sig på ganska få. Du ska nämligen ta stora passee´r för att inte få det så smålockigt. Jag har extremt tjockt hår så jag måste dela upp det i två rader men det är inte nödvändigt.

Varför ska man rulla upp dem på spolar efter man lockat?

Det är för att fixera formen medans locken svalnar, därför går detta väldigt fort. Jag lockar snabbt med sylen och efter varje lock virar jag upp på en spole direkt. Sen ska de bara sitta tills det svalnat .

 

Tadaa...! Banden ska korsas, annars blir det veck.


Här har jag precis plockat ur spolarna.

Borsta sedan håret med en tät borste utan piggar. Borsta MYCKET- Håret blir bara bättre. Jag använder Young again. Den prdodukten är unik och så bra! Den skyddar ditt håret mot värmeverktyg och yttre miljöpåverkan. Serumet tar bort frizz och ger glans. Helt perfekt när man gör vågor och lockar.

 

Läs mer om den HÄR.

 

 

Kolla gärna in Kevin nedan när han stylar med ” young again”,  han lägger även upp håret på de stora spolarna.

[youtubeplay id=”uWIdew_ssrg” width=”516″ height=”315″]

 

Borstar man blir det blankt och en snygg S-form- underbart!

Vill man ha mer ”ruffs”, vänd upp och ner på huvet och skaka…

Här sprayar jag, lite i botten för att få mer volym och stuns.

 

Stort och ruffsigt!

Stort och lockigt!

Men, jag ville ha mer soft och vågor…och borstade allt igen.

Vad tycks? Visst är det kul att det går så enkelt.. och jag LOVAR er att även ni fixar detta.

Jag älskar den här formen!

Tunikan jag har på mig hittar ni på Clarks och finns HÄR. Skön och kul med snören man kan knyta hur man vill. Smycket i halsen är Unica , HÄR.

Enkelt frisyrtips som jag hoppas ni gillar! Jag tjoar till när vi har spolarna på salongen.

Puss

J

 1. Mia skriver:

  Åh vad bra med lite bilder på hur man gör ;-)
  Rullar du alla lockar innåt? Brukar aldrig locka med tång/rullar så jag är lite novis ;-)
  Undrar vilken färg du har på håret? Skitsnyggt!!!
  Kram!

 2. Tack för att du tar dig tid igen. Å vilka gudomliga bilder från Ladies Night. ” synd om dig som fick en svängom med Martin” (ironi) jag är inte ett dugg avis… ”Jag ljuger så bra”. Luktade han gott;-)

  Kram från en Tina som tappat rösten o måste va tyst…o det är inte lätt

 3. Goa, mysiga Johanna!

  Ser att din helg varit sanslös, med riktiga MÄN omkring dig ;-)

  Men…..nu har jag tjurat ihop hela helgen, har letat o sökt efter dessa förbenade hårrullar som jag känner att jag är såld på, men jag måtte ha hjärnan i en burk o tummen mitt i handen, för inte hittar jag någon kontakt som du tipsade….please try again…..

  Söndagskram

  Tina i Falun

  1. Tack TIna! Ja shit shit vilken helg!!!!
   Ok, men om du går in på http://www.kevinmurphy.nu och där kollar du någon säljares nummer under kontakt. Eller också går in på salonger- där hittar du alla salonger sverige, kolla i din stad och sen ringer du den! Tvinga dem beställa hem spolarna om de inte har!! ;) Har de Kevin på salongen borde de ha spolarna. Finns två stl, köp den stora rosa. Kanske typ 8-10 st beroende på hur långt och mycket hår du har.
   Hoppas du finner dem snart!! Kram Johanna

 4. Kerra skriver:

  åHHH aha jag som trodde du köpte de i London haha, tack för länken till det. Ska bli spännande och se hur din lght blir, väntar :)

  Ha en underbar lördag, själv vabbar jag med en dotter som har vattenkoppor :/

 5. Tack för ett kanoninlägg men jag har en fråga. Går det inte att endast använda spolarna? Jag har inte en sån där locktång.

  1. Tack Jessica! Jo då…!! Du kan sjölvklart bara anvönda dem, men de måste sitta lite löngre. Spraya någon saltvattenspray, rulla upp och föna med hög värme i låg hastiget.
   Låt de svalna ordentligt.
   Lycka till!
   kraaam

Comments are closed.

LOADING..