Vinn 10 stycken kit ”Get.young.again” från K.M!

Wow! Vilken rolig tävling i samarbete med Kevin.Murphy!  Get.Young.Again har vi på salongen  för ett specialpris och innehåller underbara oljan Young again från K.M och även Born.again masque som är en grym inpackning. Boxen är värd 425kr och nu tävlar jag tillsammans med Session ut 10 stycken kit till er. Happy..! 

Det enda ni ska göra är att klicka på två ”likes” och en kommentar nedan.  Är ni i behov av grymma produkter tycker jag ni ska vara med!

Klicka in er på Kevin Murphy Sverige facebook och gilla den, även på min egna så får ni reda på ännu mer roliga nyheter. De flesta har facebook men ni som inte har det är självklart välkomna att tävla också.

http://www.facebook.com/pages/KEVINMURPHY-sweden/190675864339483

http://www.facebook.com/johanna.toftby

Lägg sedan en kommentar med  namn i mitt kommentarsfält!

 

Den ultimata hårinpackningen, Born again masque Passar normalt till grovt hår. En djupverkande och återfuktande inpackning fullproppad med aminosyror. Innehåller ingredienser av absolut högsta klass som är framtagna för att gå in i håret på djupet, för att ge fukt, näring, glans och återskapa hårets kvalitet. Tar hand om din hårbotten och skyddar mot tillfälligt håravfall. (t.ex. gravida och ammade kvinnor som tappar hår tillfälligt). 

Young.Again är en viktlös leave-in-olja. Innehåller ”immortelle”, en blomma med evigt liv som lever på Korsika. Blomman sägs innehålla hemligheten till evig ungdom. Använd varje dag för att skydda ditt hår mot värmeverktyg och yttre miljöpåverkan. Serumet tar bort frizz och ger glans.

Jag älskar den! Titta på klippet nedan hur Kevin M stylar ett långt hår med oljan.

[youtubeplay id=”uWIdew_ssrg” width=”560″ height=”315″]

Lycka till! Kom igen nu, det är många som har chansen. Jag drar 10 stycken om en veckan, nästa onsdag lunch.

Pussssss

( Har en ny vinnare, plain vanilla. Presenteras i morgon bittti)

 1. Erika skriver:

  Min kommentar verkar inte synas så jag försöker igen….

 2. Hoppas hoppas det inte är för sent att vara med att tävla. Det stod ju sista chansen så tar den nu och hoppas att det inte är lunchtid innan kl 12 :) Vill så gärna vinna, så hoppas verkligen på att det är min tur denna gång! :)

  Kram!

 3. Helena skriver:

  Roligt med tävling!! Skulle gärna vinna dessa produkter från Kevin Murphy, vore underbart att få prova!! Håller tummarna.

 4. Har gillat för fulla muggar hos er båda och hoppas på tur :) Inte så mycket hår kvar men kanske kan detta få ordning på mitt trassel ;) kram kram Diana Flobecker

 5. Jag vill vara med o tävla om detta fina pris;)

Comments are closed.

LOADING..