Vad tycker ni?

Jag har inte hört något från den andra vinnaren av ” välj valfritt plagg från plain vanilla hos Creative Lounge” än. Vill ni inte vinna..? Jag skulle aldrig missa att kolla om jag varit med och tävlat. Det var flera hundra som var med i den tävlingen och förmodligen tror ni att ”det är ingen ide att gå tillbaka till det inlägget och kolla för man vinner aldrig ändå.” Ni ska inte tänka så!
Så- hur tycker ni vi ska göra nu? Vi kan ju inte strunta i det… Väldigt många har kommenterat igen och jag vet ni gärna vill vinna. Men jag kan ju inte hålla på att dra nya vinnare hela tiden… Eller hur?
Därför gör vi så här.
Jag ger er en ny chans och ni har två dygn på er, skriv en kort kommentar HÄR i detta inlägg och ni behöver inte klicka er vidare nånstans. Ni behöver heller inte skriva vad ni vill vinna för plagg, det väljer ni efteråt. Plain vanilla har helt underbara kläder och skulle jag varit er nu skulle jag varit med direkt. Plötsligt händer det. Som sagt.
Får vi inte tag i någon vinnare tredje gången nu kommer jag inte ha någon mer plain vanilla tävling.
Lycka till!! :-)
Ny dragning onsdag lunch.

 1. Ida skriver:

  Jag vill vinna!

 2. Jenny skriver:

  åh, vad svårt det varit att kommentera på din blogg. Hoppas det går nu, jag vill så gärna vinna!! :-) kram

 3. marie skriver:

  Skriv din kommentar här!
  vill gärna få chansen att vinna ett plagg

  marie

 4. min kommentar godkändes först inte på 1 dag sedan bara försvann den :/ jag hade SÅ önskat att få vara med och vinna men nu verkar chansen vara över?

 5. Lotta skriver:

  Hej
  Hoppas på tur denna gång…

Comments are closed.

LOADING..