Vinn HH simonsen sylen 4!

Åh så glad jag är för detta! Nu har ni chansen att vinna den grymma, nya sylen nummer 4. Den är stor och ger fantastiska lockar som man kan borsta ut och enkelt har du snygga vågor!! Jag lovar att det är enkelt och blir fantastiskt resultat.

Spikrakt innan.... superenkelt fix med sylen!

Här har jag lockat men borstat så det bara bli vackra vågor...Underbart.

Kortare hår funkar alldeles utmärkt!

Långt svall...

Här är den! Världens bästa syl!

Tack Tendenze som är med och samarbetar i den här tävlingen!

Vill ni vinna,,,? Gör så här.

Lägg en kommentar i kommenarsfältet på bloggen. Klicka gärna in er på deras facebook,

http://www.facebook.com/KMSCaliforniaSE så får ni veta mer om hår!

Priset är värt ca 900 kr och HÄR hittar ni mer info om sylen och vilka återförsäljare det finns i Sverige.

 

Jag presenterar vinnaren på måndag! Lycka till!!

 1. sussie skriver:

  Hej!
  Tänk om man hade en sån tur att vinna denna syl…Ser ut att bli fantastiska resultat med den..Kram

 2. Maria skriver:

  Tänk vilken dröm att få fixa håret med en sån underbart fin styl till jul och nyårsfirandet <3

  Tack för en underbar blogg!

 3. Sofie skriver:

  Åh jag vill jättegärna ha en sån här! hoppas jag inte är för sent ute bara, är en fattig student som gärna vill få in lite mer glamour i den gråa vardagen

 4. Linn skriver:

  Har precis lämnat ett 3 årigt förhållande bakom mig, så jag förmodar att jag måste ge mig ut i singel djungeln snart.. Hade varit trevligt om man kunde vara lite extra snygg i håret när man ska ut och vimla. Jag är inte tjejen som vanligtvis brukar locka håret. Har tyckt att det är alldeles för jobbigt, men med denna kanske jag kan klara av det lättare. Kram

 5. Malin skriver:

  Åh vad jag hade velat vinna denna tången! känner mig aldrig riktigt snygg i håret hur jag än försöker, men du får det att se så lätt ut :) kanske skulle till o med jag klara av att få ett sånt där vackert hårsvall med denna tång….!

Comments are closed.

LOADING..