Fredagsmys!

Den här trevliga boken fick Lisa-Marie när hon fyllde år. Hon älskar att baka och laga mat så jag och Marilyn tyckte boken passade perfekt! -Nu får vi god mat varje fredag sa Marilyn. Vi älskar fredagmys!

Det är jättetrevliga recept och fina bilder. Trodde inte Tacos skulle vara med (tråkig mat tycker jag) men det var faktiskt ett annorlunda recept med deras ”egna kryddblandning”. Vad sägs om ” frasiga partypinnar” eller Havets risotto med gremolata. Eller kanske biff med bearnaise och pommes som naturligtvis fick Marilyn att välja boken direkt.
Emma Hamberg och Anette Rosvall har skrivit den och de bloggar även här på amelia där kallar dem sig för husmorsorna. Ni hittar deras blogg HÄR.

 

 

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..