Det måste stämma…

20120723-221428.jpg

Fler som är brunögda? ;-)

20120723-222155.jpg

 1. hejhej! kommenterar ett gammalt inlägg nu, jag vet men ville bara säga att vi har exakt samma ögonfärg som du. bruna med grönt i! precis sån ögonfärg har jag. den är inte så vanlig men jag älskar den! :) gillar du din ögonfärg?

 2. Bästa Johanna. Fortsätt att va ironisk, det är så kul att se hur folk hugger som kontor direkt =)
  Tog tillvara på ditt tips om Getterö, så där ligger jag nu i solen. Tyvärr inte helt hel!!! Vi campar o harcyklarna med, o jag gjorde världens vurpa igår så hela min vänstersida är snygg med skrapsår o blåmärken…..
  Bamsekram från ”Falun”

 3. spelar väl inte så stor roll :) ni förstår väl att Johanna skojar lite alla färger är fina och trivs man inte kan man bara köpa en annan färg :) enkelt ….ha en fin kväll tjejen

 4. Ha ha ungefär som ”Blonds have more fun!” ;-) Vad fint du är sminkad! Jag har grönmelerade ögon med bruna prickar i och vissa tror att jag har bruna ögon för att de är så mörka. Mina båda barn har bruna ögon ena mörkare än den andra och deras far har blå ögon:) Mao en salig blandning i vår familj;-) Ha det bäst!

 5. Ja, vad ska man säga!!!!!!?
  Börjar bli mer och mer lågvattenmärke på denna blogg, tyvärr,,,,, som förr var så trevlig och inspirerande.

 6. Det är bra isf, då bruna ögon dominerar samhället / världen och blåa är mycket mer ovanligt :)))

 7. Har inte Marilyn blå ögon? en förlolämpning mot alla de som har blå ögon, sådana däringa inlägg är SÅ fjortisaktigt..

 8. Klart det är så ;). Jag använder bruna linser ibland då jag festar till det lite…så tar åt mg lite jag med, ha ha

 9. vad lik du var catherine Zeta jones här.
  Vacker som en dag är du!
  Du har inspirerat mig till att ta tag i vikten och jag har redan gått ner 10 kilo.
  Tack Johanna!
  kika gärna förbi på min blogg för att se vad jag gjort för att lyckas med vikten.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..