Måndagen rusar..

Hoppas ni har haft en go helg!
Dagen har sprungit iväg, som alla andra… Tiden är en ständig kamp. Men here we go.
I morse började jag tidigt, min första kund Pia har gått hos mig länge men har flyttat till Norrköping och ändå kommer hon och färgar och klipper sig. Det känns ända in i hjärtat, tänk att åka så långt för att jag ska få sätta händerna i projekt -gör vad du vill. Varje gång. Idag färgade vi över alla ljusa slingor och mörkade ner. Höstfräsch.

20120924-230850.jpg

Min nästa kund fick röda toner, ljusare toppar. Eldigt rött i olika nyanser är snyggt.

20120924-231050.jpg

Idag (läs tisdag) firar hon 10 år med sin kille, på lördag fyller hon 25. (!!) wow! Grattis och länge leve kärleken.
Då har du precis slagit mitt rekord med ett år i förhållande ;)
Hade lite längre lunch idag, skönt att hinna hem och laga mat och förbereda för barnen kommer hem. Korvstroganoff var längesen.

20120924-231448.jpg

Efter jobbet var det utvecklingssamtal för Lisa-Marie. Gymnasieval. Vart tar åren vägen? Jag blev nästan lite tårögd och rörd när vi satt, jag och hennes pappa med mentorn och hon fick berätta lite om sina drömmar, framtid. Om några månader ska hon välja inför gymnasiet. Är hon så stor redan, fattar inte.
Sedan var det taxitoftby runt stan för att köra och hämta ungar på träningar. Mellan hämtningarna var jag på gymmet. Skönt! Jag sprang 6 km på löpbandet och det gick bra trots en helg fullt med mat och lite sömn. Ingen bra tid men var ändå nöjd. 6 km en måndag ÄR jobbigt. =) Skitjobbigt.
Därför är jag inte det minsta trött, det tar flera timmar innan jag varvar ner men kommer sova skönt strax tror jag.

20120924-232409.jpg

I morse när jag gick till jobbet.. (love forevers mysiga stickade halsduk med spets) Hösten är härlig och det är 3 månader till jul. Opps.
God natt och god morgon//

LOADING..