Uppladdning och en krönika hård men hjärtlig

Tvingade mig själv att vara ledig några timmar på förmiddagen och tog mig ut på en härlig powerwalk i det soliga vädret.
Det är lätt att det går 11 timmar varje dag i salongen och sen är man hur trött som helst!
Motion gör mig pigg så jag orkar!

I veckans krönika valde jag att skriva lite om gårdagens avsnitt och om hur tufft det kan vara det här med TV.
Susanne har också skrivit om modevisningen och deras medverkan i Småstadsdrottningar, läs det här Clarks Blogg

 1. Anki skriver:

  Jag som alltid läser din blogg undrar däremot hur du hinner vara med på så många matcher o aktiviteter med dina barn. Tycker du verkar vara en toppen mamma!

 2. Sofia skriver:

  Hej!”

  vet inte om min kommentar gick iväg..men iaf, jag undrar om du vet modell eller nr på dina jättesnygga guccisolglasögon? Tack på förhand!

  Kram Sofia

 3. Sofia skriver:

  Hej Johanna!

  Jag har frågat förut men frågar igen!!
  Jag skulle så gärna vilja veta vilken modell och nr du har på dina gucci solglasögon. De är verkligen jättesnygga!!!!

  Kram Sofia

 4. Nettan skriver:

  Hej

  Vill bara berätta att jag fick tag i den rosa klänningen, men på Hötorget var dom slut ….hittade en kvar i strl 36 på Drottninggatan…Hade velat haft stl 34 men jag får ta ett skärp eller något..eller vara utan….Den är såååå NICE!!!

  Tack för tipset Johanna
  Kramisar Nettan

 5. Ann skriver:

  Har länge undrat när du hinner träffa dina barn. Du jobbar jämt och sedan är du nästan alltid i väg på något mingel på helgerna. Vi har en tonåring kvar hemma men den andra är utflugen. Visst är de självgående i den åldern, men det är mycket att hålla koll på och engagera sig i som förälder. Jag fattar bara inte hur du prioriterar, kan du inte skriva lite om det.

Comments are closed.

LOADING..