En lugn och vanlig kväll i Göteborg

God morgon vänner! Vad kul att det är så mycket kommentarer, riktigt roligt! Härliga gissningar ni kommer med, Janne fick flera samtal igår om vad det verkligen är vi ska göra?! Haha, nyfiken i en strut… Det finns svar bland kommentarerna som stämmer, så mycket säger jag. Om två veckor får ni se =)

Varm och gosig kofta värmer när det är -16 ute…. brrrr. Susanne Nilsson provrummet.se

Ester Elenorasjalen har kommit fram, min älskade sjal har varit borta och låg i en annan jacka :) Har ni också ständigt med tvätt hängandes? Visst är det skit? In med det gömt i sovrummet bara och stäng dörren :)

LOVELY att äntligen krama min fining, först var vi på ett möte sedan åkte vi hem och lagade snabbt och enkel middag. Färdiggrillad kyckling och ceasarsallad. Det är så gott, lite fetaost också till är mums. Amanda, Jannes yngsta är så duktig med maten. Äter alltid allting vi ställler fram, det är roligt när det inte petas utan man äter det man serverar. Duktig och go tjej. Nästa helg ska vi åka till Stockholm allihopa! Jag och Janne med våra tre tjejer. Vi ska gå på biopremiär av Röjar-Ralf på lördagen! Åh så mysigt det ska bli att bara vara tillsammans allihop en hel helg.

Onsdagens krönika i tidningen SLA

20130124-105536.jpg

 1. Carro skriver:

  Hej, även jag har likadana ljusstakar, har ärvt dem av min mormor. Gillar massor :)
  Kram
  C

 2. Men du har likadana ljusstakar om mig.mina är säkert över 50 år

 3. Såg nu att Melodifestivalen går av stapeln i Göteborg den 9 Februari. Säkert det ni ska;) Hoppas jag har FEL ;))

 4. Härligt att åka iväg allihopa och bara rå om varandra.
  Tyvärr kunde jag inte se krönikan, får pallra mig ut till brevlådan och hämta in sla istället :P

 5. Barbro skriver:

  Vilken fin kofta du har!!
  Ha en fortsatt bra dag trots kylan ute,
  men du lyser ju upp dan med din mysyga blogg.

Comments are closed.

LOADING..