Lite av varje

Hallo!! Hur mår ni? Hoppas ni har en fin kväll.

På onsdagar är jag oftast ledig från salongen för att hinna med mina andra jobb men den  här månaden är fullständigt galet mycket så jag har arbetat på salongen några timmar för att hjälpa kunder jag inte får in i schemat.

Förresten, vilken fin kväll vi hade igår, jag och Lisa-Marie gick ut och gick en skön kvällsPW, den här tiden är allra bäst!

Sköna, tunna vindjackan från Mmsport. Märket heter mxdc sport och jag älskar deras kläder.

Detta mumsade vi till middag igår kväll, kycklingfile med mozarella, tomat och en god olivolja ringlandes över på en salladsbädd. Gott med en klick fetaoströra till. Barnen åt massor, roligt att dom gillar maten vi äter här hemma.

Så här såg det ut i morse när jag gick min PW, underbar underbar start på dagen. Jag har längtat till dessa mornar, jag har alltid haft den bästa perioden på våren. Är ni också lite piggare nu när värmen kommer?

Skön dusch och frukost, jag tog please jeans, skärpet är Isacouture och glittriga döskalletoppen är från Greta och Anna.

Mina favoriter…. Icon smycken.

Lite smink sen iväg :)

Efter några timmars jobb vid datorn och en del fix med festen så åkte jag hem till Hanna min fina kompis på en kaffe före jobb. Lyx när man kan bestämma själv när man ska jobba. Fick lite goda ostar och en god cappuccino.

Gott med ost och grönsaker, hon vet att jag inte äter fika ändå. ;) skönt när man är på samma nivå så det slipper bli tjat när man inte vill ha bulle.

Mor och dotter! Åh Stina och Fia dom är verkligen så goa hundar, lyder och är så fina. När janne var med sist blev han helt kär….. och när han ser dessa bilder blir han nog ännu mer kär. Hehe…

Fia till vänster var liiite mindre för ett år sedan…. då såg hon ut så här :)

Hej jag är 2 veckor gammal och är jättetrött! 

6 juni förra året. Så gossiga och fina så man döööör.

Efter jobbet åkte jag direkt för att hämta Marilyn på fotbollsträningen, jag frågade snällt om mami inte kunde få ta en bild på min lilla skrutt. Tänka sig, det fick jag! Extra pigg efter träningen, tänk vilken tur att dom gillar sin träning så mycket. Gemenskap och röra på sig i den här åldern är viktigt.

När jag sa att ni frågade när jag egentligen har mina barn eftersom dom aldrig är med på bild och jag är ju såååå mycket i Gbg, såg hon ut så här.

Hon gapskrattade…….. ;-)

Lchf västerbotten pajen idag med och ett glas rose, barnen åt kyckling från igår med beasås. Bra med rester!

Tittar ni på hockeyn? Heja Sverige, det ser bra ut! Janne sitter i Globen och kollar matchen med sin son Erik, vilken härlig stämning med vinst och så mycket publik.

Puss på er!

Marilyn är hos sin kompis Maja och Lisa-Marie har 4 tjejer här. Glad när dom vill vara hemma, i morgon åker vi först ut till Sjötorp till mormor och morfar för att hälsa på, senare på kvällen ska vi allihop till Hanna och grilla. Henric är borta och fiskar och Janne är i Sthlm så då passar vi på att ses :))

Just det, måste berätta, jag fick ett mail från Webben på amelia häromdagen, bloggen toppar och slår alla rekord sedan sista tiden…det har ökat varje  vecka sedan ett par månader tillbaka och jag blev överväldigad.  Sååååå glad, det känns helt fantastiskt att ha så overkligt många som tittar in här inne varje dag. Amelia ser vad ni tittar mest på- träningsinläggen får allra flest sidvisningar. Alltid.

Det är väl lite lustigt allt detta med tanke på förra inläggets bittra kommentarer från vissa…. ;-)

Pöss

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 1. Men Johanna, jag kan väl gilla att läsa din blogg fast jag inte alltid tycker som du. Och jag lovar att om jag träffade dig IRL skulle jag vara ärlig och säga att du (OCH många andra bl a jag själv)ser äldre och mer sliten ut när du gått ner i vikt. Fortsätt blogga!

 2. Anna skriver:

  Jag är också en trogen läsare av din blogg. Tack för all inspiration! Det jag tycker är allra roligast på din blogg är när du visar inredning. :) Du har bra smak! Kram och trevlig helg!

 3. Milla skriver:

  Läser din blogg sen länge men brukar inte kommentera, jag har gjort samma vikt o träningsresa som du ungefär, har gått ner 8 kilo och ser ut som dig i kroppen och mår så otroligt bra! Jag tränar 6 gånger i veckan o när tid finns blir det två pass om da’n. Har också tagit bort allt onyttigt o jag saknar det inte alls! Men under resans gång och även nu så får jag kommentarer om min vikt, hur jag ser ut, att jag tränar för mycket , att jag har ett tråkigt liv mm , varför är det enligt vissa ok att slänga ut sig vad som helst till en som är smal o vältränad? För det blir ju ett jävla liv om någon säger nått till dom som inte tränar och är överviktiga, då ska man ju helst stenas på torget !! Jag har aldrig mått så bra sen jag började träna o leva som jag gör o gjort sen några år tillbaks , vill aldrig tillbaka till det gamla livets ovanor! Så jag hoppas att du skiter i alla vidriga kommentarer Johanna o fortsätter ditt härliga o sunda liv! Att träna är underbart o ger så mycket energi! Ha en fin dag !

 4. Även de bittra kommentarerna höjer statistiken.

 5. Hej!
  Jag är en riktig tjockis som tack vare dig börjat röra på mig…..första månaden gick jag ner 7 kilo.
  Tack vare dig kanske jag inte dör av fetma…..mitt mål är att till midsommar gått ner 15 kilo och då har jag kommit halvvägs :))
  Kram

Comments are closed.

LOADING..