Lchf paj

Helt otroligt vilken dag på salongen. Jag försöker trolla med knäna för att lösa alla som vill ha tider, nu har jag bara ett par tider kvar fram till midsommar. Ska även försöka hitta ännu en dag i Göteborg. Den 22e blev nämligen fullt direkt… Jättekul!! Vad glad jag blev, vi ses snart på salong Main!

Efter jag skickat iväg min krönika samt städat salongen gick jag och handlade och direkt hem. Förberedde den goda pajen men eftersom båda tjejerna var på sina träningar passade jag också på att ge mig ut och springa en halvtimma. Skönt att få in träningen i vardagen så det bara flyter på…. det ska inte vara krångligt eller ta massa tid. På med skorna och ut bara.

Jag älskar verkligen den här tiden, tänk för två veckor sedan var det bruna tråkiga grenar. Nu doftar det ljuvligt…

Så grönt! Äntligen….

Knallröd och genomsvettig men skönt efteråt.

Titta vad som är med i nya numret av amelia! Tusen tack fina Åsa vad glad jag blev!

Tack!

Jag kan aldrig få nog av den här goda Lchf tacopajen som finns i Åsas grymma lchf receptbok. Ikväll gjorde jag den igen. Lite krämigare och MYCKET starkare. Oh my god….

Kan dö för detta. Fräsch sallad till och guacamole. Finns också i hennes bok.

Inte mastigt och inget mjöl. Mums!

Såg ni Eurovision ikväll?

Blev så rörd av deras pampiga fantastiska entre! Wow, så vackert!

Fast Danmark vinner nog…. Gillar den mycket både jag och tjejerna.Vill dansa!

I morgon ska jag tidigt till Göteborg, Janne är nere i Tyskland på ledarskapsutbildning hela veckan men jag ska på ett möte samt till Preeswede och göra in shape och IPL. Längtat! Sedan även ett möte på Novotel där vi ska ha festen. Det närmar sig :)

Sov gott fina läsare

Puss

 

 1. Självklart Johanna! Du ger mkt energ som jag älskari!! Kul du gillar recepten! Om vi ses ngn gång så lovar jag att ställa mig i köket och bjuda på ngt riktigt gott, givetvis lågkolhydrat (LCHF) *S* Kramar i drivor!!

 2. Mums vad god den där pajen ser ut =)
  Ska jag testa någon dag. Jag hoppas du får en toppen onsdag söta du <3 Kram så länge

 3. Stina skriver:

  Finns de flesta livsmedel som behövs till maträtterna i Skövde? Har inte alls koll på vilka butiker samt var i butikerna man hittar allt. Precis nämligen fått hem boken.

 4. Lotte skriver:

  Haha undra om jag är den enda som INTE gillar schlagergrejen…

  1. Tror jag inte ;-) fast många tittar :)

 5. Du är så effektiv kvinna! Blir imponerad av ditt driv…. Underbart att få följa med! You inspire girl!

  Puss & Kram fina ❤

  1. Puss tillbaka på dig! Hoppas vi ses snart!
   Kraaaam

Comments are closed.

LOADING..