Skön runda och spännande helg

Efter rundan ikväll fick jag massa ny energi, säger det igen- är ni slut efter en dag på jobbet ge er ut ändå. Ni får energi och även om jag är dödstrött tvingar jag mig ut efter en stunds vila eller lite mat. Ska jag gymma äter jag, ska jag springa eller crossFit tar jag någon nyttig energi bars tex men självklart något litet.

Att stå med kunder och arbeta under stress i 10 timmar nästan varje dag känns i kroppen och den som väljer frisöryrket för glamour väljer fel. Det är tufft och jobbigt yrke. Du skapar och är kreativ under tidspress och vill kunden prata oavbrutet får du prata varken du vill eller ej tyvärr… Men det är också VÄRLDENS bästa underbaraste roligaste jobb! Jag älskar det jag gör och skulle inte byta mot någon annat, det känns i hjärtat när kunder faktiskt bokar hos mig och kommer tillbaka år efter år…. vilket drömyrke ändå vi har.

Men därför är det extra viktigt att jag tränar för att orka tempot. Jag ser ofta tyvärr frisörer som kanske borde röra på sig mer men detta är ju ett yrke där vi lätt stoppar i oss snabb energi för vi hinner inte ta lunch och stress binder fett….För ett år sedan stoppade jag ofta i mig det jag såg…. tänkte aldrig men mådde heller inte bra. Blev rundare och pluffsigare, tröttare och tröttare. Sov dåligt… listan kan bli lång. Kläderna var ångest varje gång, ytligheten är minst lika jobbig.

Nu har jag alltid med mig nötter, proteindrink eller bars. Tänk på det när ni jobbar, ha alltid något med er annars trillar man i fällan direkt när man blir hungrig och i panik måste ha något. :)

Ljuvligt! 45 min löpning och efteråt var jag pigg, glad och stark. Kommer sova gott…

Detta gjorde jag till middag, stekte kyckling och färsk sparris i olivolja, havssalt och svartpeppar. Salladsbädd med tomater, fetaost och ringlade olivolja över. Himmelskt och även tjejerna åt bra.  Enkelt och lättlagat men nyttigt.

Häromdagen beställde vi en hel del nytt från Mmsports, bars mm och Janne hade hört om några nyttiga proteinpannkakor med smak av vanilj….och det har vi nu fixat. Jag ÄLSKAR vanliga pannkakor…. men det är ju inte det bästa man kan äta hehe… men då kan man göra dessa istället. Ska tydligen vara grymt goda! I morgon åker Janne till Mm sport och hämtar en stor låda vi lagt order på, kanske göra dessa torsdag kväll?

Ingredienser:
6 hela ägg
3 äggvitor
0,75 dl Body Science Casein Vanilla Ice Cream (Finns hos mmsport)
0,5 dl vatten
0,5 msk bakpulver
1 msk stevia sötning
1 krm kardemumma
2 tsk kanel

Ni hittar hela receptet HÄR.

Oufit idag blev J4 vita jeans till Religion top med stenar på axlarna. Det märket har coola snygga grejer. Greta och Anna men tror allt är slut…

Denna veckan händer det väldigt mycket, dels har jag överfullt med jobb men på fredag ska jag bli bortrövad av min kärlek och ska endast ha med mig passet. (klänningen hänger i hans garderob och kommer nog bli fin) Jag DÖÖÖÖÖÖÖR så spännande och är nog världens gladaste just nu. Vilken underbar man som planerar och fixar, det är nog den finaste presenten man kan få tror jag… Så, när jag fyller 40 på söndag kommer jag tydligen inte vara i Sverige. =) Hjälp vad spännande och romantiskt…….

Med det säger jag god natt och hoppas ni sover gott. I morgon har jag kunder fram till 14 sedan ska jag hjälpa clarks modeller att fixa dom lite inför deras kundkväll dom har på kvällen!

Puss

 

 

 

 

 

 1. Åh va roligt och spännande för dig!Undra vad han har hittat på??
  Jag överraskade min kille med en resa till NYC när han fyllde 30. Jag hade velat åka dit sen länge och även min kärlek.Varför ska man ha med sig barnen varje gång?!
  De är ju så stora och kan säkert klara sig utan mammsen några dagar.
  Grattis på din dag!Jag fyllde i början på april men ville ej ha ngn stor fest.Det blev lite mindre firande i fjällen.
  Take Care!Med vänlig hälsning, Katarina

  1. Thina skriver:

   Nu är det ju tal om hennes 40-års dag…… Inte vilken dag som !!

 2. Äh jag tycker bara det är onödig kommentar. Vad vet du om vad vi planerat, vad mina barn tycker och framförallt när någon ger en presen…t varför skriva en negativ komentar överhuvdtaget, det fattar jag inte. Du får ju tycka det är egoistiskt men du vet heller inte om vad mina barn tycker. Dom tycker detta är jättespännande och sa igår att det var fantastiskt av Janne och att dom är glada för att jag har en så fin kille som gör detta…..
  Vi är olika helt enkelt hur vi ser på saker. Huvudsaken är väl att vi som är inblandade är glada och nöjda.

  1. Thina skriver:

   Herregud! Det var MIN åsikt…. du måste ju kunna ta emot både negativ som postitiv feedback..eller hur! det är klart att jag inte vet mer än du skrivit på bloggen…därför just denna åsikt :)

   Som bloggerska vet du ju att alla har vi tusen åsikter…meningen var inte att såra eller gör någon upprörd…men ville få min åsikt sagd! Punkt, slut för min del!

 3. Thina skriver:

  visst ja spännande……men Fy vad egoistiskt av både honom o dig,
  Kom inte att tänka på att döttrarna dina även vill fira riktiga dagen med mamma …. För att inte tala om resten av familjen.

   1. Dessa energitjuvar alltså … som TAR energi.

    Jag kan inte svara för Johanna MEN kan ändå tycka att det inte är nödvändigt att behöver klanka ned på henne att hon väljer att fira sin 40-årsdag på ett ställe som hennes goa Janne har ordnat en överraskning till.

    Sedan så är väl bloggar frivilligt att följa sist jag såg efter , ingen som tvingar någon att titta eller läsa ..eller ?

    Vi har en fri vilja att dela med oss av våra liv på forum överallt och det retar gallfeber på en del . Om jag tycker att någon blogg har spårat ur eller inte tilltalar mig längre, ja då gör jag ett aktivt val och slutar läsa bloggen och lägger min energi någon annanstans helt enkelt.

    Men den eviga frågan blir tillslut ändå , varför tar en del en roll som bloggmobbare när de istället för kanske TA energi kan GE positiv feedback till sådant som får andra individer att må bra!?

    Nu kommer jag säkerligen få en känga jag med på grund av detta inlägg , men jag kan då tycka att det får vara bra med pajkastning , dålig karma på det .

    Alla människor är olika , har olika kanaler det sänder ut för kommunikation , bekräftelse och omtanke.

    För är inte det människan strävar efter , att finna just den partnern som älskar och accepterar dig för den du är? Men även att bara bli accepterad för den individ du är. Se mig , hör mig , Berör mig …

    Bara en tanke….

    Man har ett liv , och det är här, nu ….använd det till att få folk runt omkring dig att MÅ BRA , för det finns väl inget bättre än att sprida glädje till andra medmänniskor?

    kände att jag behövde få ur mig lite av irritation som ”dina” bloggmobbare spyr ur sig emellanåt.Såklart folk skall få ha åsikter , det är ju så saker och ting fungerar .MEN att hela tiden störa sig på någon och kritisera HELA TIDEN och tala om hur dålig en annan människa är , det är MOBBING!!!

    Det är inte ok att hålla på så tycker jag .Och testa på att säga snälla saker och märka hur underbart det faktiskt är att glädja andra människor :)

    Länkar dig till en liten text på bloggen jag själv klottrar ned lite tankar och reflektioner på emellanåt …

    http://ensammamamman2010.bloggplatsen.se/2013/05/22/9867495-snart-sa/

    Kram och ta hand om er : )

 4. Hej Johanna!

  Åhh vad spännande att bli ”bortrövad ” av sin man : )

  ( Han är en sann romantiker den där Janne va? ; )

  Ha det så mysigt nu , för störst av allt är Kärleken !

  Hälsa Janne så gott och var rädda om er så ses vi inom rätt så snar framtid : )

  Kram / Linda

  http://ensammamamman2010.bloggplatsen.se/

  1. Ja verkligen!! Så roligt!! Bäst av allt är att jag inte är hemma när jag fyller ;-) Sk bli fantastiskt spännande och detta är den finaste presenten man kan få….
   Klart vi ses snart :)
   Ha det så gott! ska hälsa ;) kram

 5. Allt ser så gott ut som du lagar….Ha en bra dag och spännande att bli bortrövad på fredag! KRAM

Comments are closed.

LOADING..