Kesoplättar och fina väskor

Nu är jag tillbaka i skövde sedan några timmar efter en rolig men intensiv dag på salong main i Göteborg! Har halvsovit på tåget efter träffat Janne en stund och sedan handlat och lagat kesoplättar här hemma. Lisa-Marie och jag äter det för tredje gången den här veckan, haha! Hon älskar dom och vi har haft lite olika godsaker emellan.

Åse 56 kilo är inte bara grym, hon är jättegrym på att komma med bra förslag när det gäller god lchf mat. Jag säger som hon brukar göra, har man en gång vägt alldeles för mycket och sedan gått ner och lagt om kost vill man heller aldrig mer väga lika mycket igen. Men har man en gång gillat ”geggigt och extra av allt” är detta alldeles perfekt ;)

Kesoplättar är nyttigt och det mättar. Jag försöker alltid äta mycket protein på salladerna på dagarna annars blir jag hungrig snabbt efter och då är det lätt man tar något annat.  Åt en sallad från Pita idag, en grym salladsbar där det finns Lchf tallrik som verkligen var amazing. Tips, gå dit. Ligger ovanför ett ställe som heter Smaka på samma gata. Inte många minuter från main där jag jobbar.

 

Croque monsieur fast bort med brödet!

Mums med brieost, salami och tomat. Häromdagen när jag var hos Janne gjorde jag med cheddarost, rökt skinka och tomater. Helt underbart gott!

Här kommer Åses grymma kesoplättar ala croque monsiur fast brödet är utbytt mot kesoplättar.

 

1 ägg
125 gr (halv liten burk) keso
3/4 msk fiberhusk
nypa salt
2 tjocka skivor cheddar (jag köper färdigskurna)
rökt, smakrik skinka
tomat
dijonsenap
ekologiskt kokosfett/olja att steka i alt smör

Vispa ihop ägg, keso, fiberhusk och en nypa salt med stavmixern.
Hetta upp 1 msk kokosfett i panna och klicka ut 2-3 plättar. Sänk till medelvärme och låt plättarna få fin färg på ena sidan (ca 4-5 min)
Vänd dem och lägg på osten på vars en plätt och sedan skinka, tomat och dijonsenap och lägg på ena plättan. Låt gå ett tag till i pannan.

Gott till kvällsmat eller frukost….

Bon apetit!

Ska visa er några bilder från mötet med Malin från Frontrow igår, wow vilka väskor och jag fick mycket inpsiration till en modetext jag ska skriva framöver. Älskar dessa jackor och väskor, vill typ ha allt….

Dessa  beställde jag som kommer snart! Ny plånbok då min gamla snart har gjort sitt efter några år och den här föll mig i smaken och är min stil. Partyväskan blir en heting till nyårsstassen eller till rockig outfit i höst. Kedjor som band, urläcker.

Vita till våren…. <3 

Gillar man skinnjackor blir man kär i denna…. is to die for. Kommer till våren…

Jag får många hälsningar på facebook, mail, instagram och kommentarer om att ni kommit igång med träning och tagit tag i saker ni velat länge. Jag blir lika glad varje gång när någon kanske har hittat motivationen, känner sig starka och klivit över tröskeln. Grattis! Ni kommer få uppleva känslan, den där häftiga…

I morgon ska det bli intervaller och fredag blir det styrketräning, hoppas kanske kunna träna med Johan och Janne… då blir det resultat för jag kryper ut från gymmet haha…

För mig funkar det bättre att planera in men det är inte ett måste men då är jag inställd på vad som gäller och det finns ingenting som ska komma emellan träningarna. Sedan gör det självklart ingenting med spontanitet.

Heja oss! Nu kommer jag sova gott,  i morgon ska jag jobba 12 timmar så sömnen behövs.

Natti natti natti KRAM

 

 

 1. Ullis skriver:

  Hej! Grymt snygga jeans du har på dig. Är det Please? Om det är det vilken modell och färg är det?
  Gillar din hårfärg, har du några tips på hur man ska göra om man har ljust blekt hår och vill ha din färg på håret?
  Tack för en super inspirerande blogg.

 2. Lina skriver:

  Hej Johanna! Tänkte höra var jag kan få tag på luggnålar? Väldigt svårt att hitta. Bor i Göteborg så detta är ju något du kanske har koll på. :)

  Tack för en bra blogg!

 3. Mia skriver:

  Börjar komma igång med träningen och framförallt maten.
  Vi hade helt mattorka hemma och så kom jag på en lysande idé. Vi kör ett nytt recept ur Åses kokbok varje dag. Omväxlande och vilken kanon god mat det är. Tacopajen är helt himmelsk. Har du något förslag, på vad man kan äta efter träningen. Äter ju middag efter jobbet, sedan träning drygt en timme efter maten. Efter en skön dusch så känns det som jag skulle vilja ha något i magen. Tack för en underbar blogg.

 4. Maria skriver:

  Johanna.. Läste tidigare inlägg nånstans att du anv FIT LINE, de är något jag börjat me men gått upp nästan 4 kg på lite drygt 3 veckor sen jag började me det.. kan du berätta va du tycker o känner för produkten samt hur du använder de??
  Vore tacksam för det…
  Skitnsygg skinnjacka by the way ;)

Comments are closed.

LOADING..