Halv åtta hos mig

Snart är det läggdags här men ska visa er några bilder från dagen som varit. Hoppas ni haft en skön helg! Jag var på salongen ända till halva fem men alla var nöjda och glada, skönt att ”betat av” några stackare i familjen iaf som fått väntat länge. Skomarkarens barn sägs det.

Linnea min fina syster hade sommarblekta längder och utväxt och eftersom jag får göra vad jag vill ändrade jag helt idag. Jag lade i en mörkare röd med lite djup i botten och en rödare ton på längderna. Coolt och passar hennes stil, hon var jättenöjd! Som tur är =)

Före..

(fönat med saltkräm från Kevin murphy, det blir fylligare och lite stadga när man lockar)

Jocios färger är snygga och ger bra glans, många som är röda tycker också färgen håller.

Jag blev något mörkare på längderna trots vi gjorde det snabbt ( 5 min) i schamponeringen men har man skadat och blekt hår säger det smack så kan det bli jättemörkt. Därför aldrig lämna en färg…. det kan gå fort. Färgen blev bra men jag vet att det kommer tvättas ur något eftersom det är mycket överskottspigment vilket blir bättre efter varje tvätt.

Lisa-Marie min fina tonåring…

Jag toppade lite och ja, man behöver inte göra så mycket mer med detta svall… Hon har dock lika frissigt som mitt och det är mycket jobb. Ska kanske göra kebelon på henne en dag men då får vi nog avsätta en hel dag till hennes kaluffs som är lika tjockt som fyra huven. Väskan är från Clarks och Jackan är Jofama by kenza.

Här ligger jag och njuter… händer inte ofta men åh vad skönt det är.

Efter klipp på salongen sa Janne hej och puss för att åka hem mot Göteborg, lite senare var det dags för mig att fixa mig inför kvällens ”halv åtta hos mig” middag med mina fina vänner! Vi har ju en liten klubb som går in på tredje rundan nu med våra fantastiska middagar. Vi går runt hos varandra och det brukar vara en vardag eller söndag, det är rikigt lyxigt att äta en underbar tre-rätters på en vanlig dag och vi sätter oss och den som gör middagen gör också allt. ;) MEN SHIT vad trevligt det är. När man har gjort ”sin middag” kan man slappna av och sedan gå runt och avnjuta fyra finfina middagar hos dom andra. Vi sätter även betyg och lägger 100 kr var som en symbolisk summa men en kul grej.

Hanna, Helené, Annika, jag och Linnie fotar.

Vi får ta del av nya recept och smakupplevelser, vi har inga mallar eller regler, men det ska vara lite ”extra lyxkänsla” sedan om man vill göra lchf, vegetariskt eller något tema bestämmer man själv.

Detta är så roligt för man får avnjuta god mat samt träffa sina vänner som man inte hinner med annars då alla har fullt upp. Vi träffas var 5e vecka ungefär och idag var det dags för världens bästa Linnie!

Jag med Hanna, hennes klänning är Ester elenora (den jag har i svart) (snyggt att bryta av med spetstights) och min är Malina från Creative Lounge, skor Ash från Greta och Anna. Ännu en skön kväll och jag vill inte inse att hösten är på väg så jag valde utan strumpbyxor.

Mums till champagne!

Musslor till förrätt och bubbel rakt igenom, det är otroligt gott med ”rätt dryck” och vad som passar bäst… jag föredrar helst inte så mycket blandning och detta passade helt perfekt speciellt en söndag då det är tidigare och alla ska upp, drycken är enbart för smakupplevelsen och det kan göra ganska mycket…. Linnie kan och hade verkligen tänkt till.

Vilken huvudrätt! Vi fick en fantastisk gös som smälte i munnen som serverades med fänkål och äppelsallad brynt smör, räkor och riven pepparrot. Jesus så gott <3 Lchf…. dessutom.

Desserten fick vi i vackra glas som var Lime och myntamarinerad fruktsallad med pinjenöt och mandelströssel samt vaniljkesella. Oh la la laaaa

Vackert dukat med rönnbär…

Tusen TACK snälla Linnie för en helt underbar middag! Nu börjar jag känna press inför min puh. KRAM mina vänner vad trevligt det är att ses.

Halv tio var jag hemma och tjejerna höll på att fixa inför morgondagen. L-M hade gjort kesoplättar som hon älskar och Marilyn hade hämtat en söndagspizza. Dom hade redan gjort sina squats så det var bara för mig att göra mina sista 50 jag hade kvar på dag 15. I kväll körde jag även med kettlebellen och även några på tå samt varvade med hopp och smalt isär. Nu märker ni att det går lättare va? Ni börjar bli tränade och kommer därför kunna öka på och belasta mer.

Hinner inte lägga upp video i kväll men lovar det kommer i morgon. Där ser ni exakt hur man ska gå ner och jag ska skriva info och fakta jag fått från Marcus som är PT samt läkarstudent, även Johan har många bra tips och erfaren duktig kille.

Hej heja! Missa inte hashtaggen #squats100dagartoftby

God natt och god morgon

/puss

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 1. emilia skriver:

  Hej! Jag har också en fråga ang hår. Jag fick barn för ca 4,5 mån sen och nu har jag börjat tappa en massa hår, stora tussar så fort man tar i det. Finns det något man kan göra eller är det bara att ”gilla läget”? Ha en fin kväll! Kram

 2. Anna skriver:

  Vart har dottern köpt den snygga väskan?

  1. Maria skriver:

   Det står i texten var väskan är ifrån.

 3. Isa skriver:

  Gå gärna in och läs min blogg. Handlar inte om träning. Det finns så mkt saker i livet som är betydligt roligare och i intressant http://smulungen123.wordpress.com

 4. Hej Johanna, följer din blogg och instagram dagligen och tycker du är en enorm inspirationskälla! Måste bara fråga dig om tips angående håret… Tvättar du håret med schampo varje gång du tränat (kanske dum fråga) men mitt hår har blivit så otroligt slitet, torrt och frissigt av att bli tvättat varje dag. Har du ngt tips? Bra produkter? Jag köper produkter på salong idag och olja som jag tar varje dag men det hjälper inte tillräckligt. Tack på förhand! (Är blond och dessutom har håret blivit väldigt solblekt i sommar)

 5. Vad mysigt det verkar att gå runt så där till varandra och äta. Det såg ju dessutom super gott ut! Ha en fin dag!

Comments are closed.

LOADING..