Fläskfilegryta och röjarsöndag!

Hej på er!

Vilken härlig söndag vi haft idag, underbart väder så jag gick ut direkt när vi vaknade efter en god kopp kaffe förstås. PW före frukost, sedan ägg, keso med nötter och lite blåbär.

 

Sommaren är bästa årstiden men hösten är  så härlig, frisk luft och färgerna… Vad tycker ni? Gillar ni hösten eller känner ni av mörkret?

Nej jag stör mig inte alls på löven överallt ;) Tycker det är härligt! Jag har dåliga dagar men oftast ganska bra =) Varför gnälla för er , det mår väl ingen bra av… Min PMS räknas inte in dock men även det undviker jag här, det vill ni slippa tror jag. Hehe.. Skriver dock ofta om det för jag tror många känner igen sig kanske… Tack och lov är det mycket bättre efter jag börjat att träna mer och mer. Äter även magnesium, b6 och det rådet fick jag av en läkare efter att ha testat något riktigt rävgift (medicin men jag skjuter mig hellre än att äta sånt, aldrig mått så dåligt i hela mitt liv tror jag  dom få dagarna jag testade. No no… bättre med vitaminer och ut och röra på sig. Tycker jag. Men vi är alla olika och får testa oss fram.

Nog om det.

Idag har vi varit här hemma förutom lite fix till Marilyns födelsedag på torsdag. Min ”minsta” finis fyller 14 år. Hur gick det till? Nu har jag inga småttingar alls längre, vi får se till att ta tag i den där hundvalpen så vi får lite att göra om dagarna och nätterna tror jag ;)  <3

Jag har röjt flera timmar i skafferiet jag har i köket, ett stort och högt så det går att stoppa in onödigt mycket. Jag är en expert på att bygga på höjden och när det inte får plats mer bygger jag lite till, sedan rasar allt som ett torn kapplastavar och så blir allt liggandes. Burkar och skit överallt och locken passar inte till en enda burk. Fattar inte varför det blir så.

Men nu är det så fint och städat, vilken lättnad.

Vi gjorde fläskfilegrytan med ungstekta sötpotatis och morötter. Gud så gott!

HÄR hittar ni den och det är ett recept jag skrev på bloggen 2010 men det trillar fortfarande in kommentarer senast igår. :) Jätteskoj!  Jag tog ingen vitlök idag men det går lika bra utan. Hur gott som helst.

Älskar rosor…

Voluspaljus är dom allra bästa doftljusen tycker jag, vilka dofter och vilka förpackningar..  köper man dom på NK hittar man dom på parfymavdelningen =) Parfym i ljusen… Crisp champagne tycker jag allra bäst om men nere i Göteborg hos Janne har vi också ett underbart som vi fick av Magnus och Mats när dom var ner och hälsade på. (Minns inte namnet dock.)Man kan inte få för många Voluspa…

Jag har även grejat i sovrummet, bäddat rent och fått undan lite kläder… Visst är det skönt med fräscha, sköna sängkläder. Nu ska jag tipsa er om dom skönaste vi sovit i någonsin. Här får du hotelkänslan…. Vi har dom i Göteborg men har dom även här hemma. Hos Janne har vi ett dubbelt och här har jag två…

Man sover som på bomull…. jag beställde ett set där underlakan, två påslakan samt 4 örngott ingick. Vilket bäddset! Njuter varje gång jag kryper ner.

Älskar ljus, mys mys.

HÄR finns detta bäddset.

Nu sitter jag i köket och bloggar men tänka sig, jag är klar vid 12! Nu ropar mina sköna sängkläder, tjejerna sover sedan ett tag och vi har förhört läxor och gått igenom veckan som kommer. Vilken lugn och skön helg, hoppas ni har haft det bra ni också.

Puss och god natt

I morgon kommer massa roliga snygga bilder på alla squats som är taggade på instagram. Inte alla kanske men några :)

 

  1. 2195:- för ETT påslakan och 4 örngott. Ja det var ju som hittat… Kan gubben nöja sig med ett lågbudget från Ikea på sin sida kanske…?

  2. anita skriver:

    Hej.. Undrar var du köpt den snygga pallen du har i sovrummet under fönstret? :)

  3. Fläskfilegrytan såg riktigt god ut :)

  4. Gillar din lägenhet, så varm och mysig och hemtrevlig. Låter som en underbar helg.

Comments are closed.

LOADING..