Torsdag och Halv åtta hos mig

Dags att sova men jag hinner skriva några rader innan kudden ropar. Hoppas ni mår bra! Jag började dagen med pw och proteindrink före. Kroppen var seg efter lång dag igår men jag vet hur viktigt det är med lite motion och luft före jobb, efter 20 min piggnar jag till och jag börjar vakna till liv.

Kaffe och detta före pw!

Mindre bra bilder idag då jag hade systemkameran på jobbet tyvärr.

Många undrar vad jag äter och hur jag klarar mig på ”så lite till frukost”. Ganska enkelt. Jag har fått ordning på min balans och håller alltid blodsockret i schack. För ett par år sedan ville jag äta många mackor men var fortfarande inte mätt. Klarade mig inte på två ägg då… Nu dricker jag proteindrink för att får extra protein ( svårt att får i sig tillräckligt med protein på frukost…) och sedan två ägg på två fincrisp och 1/2 avokado. Blir mätt och klarar mig på det. En frukt efter nån timme och lax till lunch två timmar senare.

Barnen har sina träningar och fullt upp i skolan, dom är hos mig hela veckorna men jag ser dom inte mycket då dom är på träningar, gymmet och läxor på rummet. Idag när jag kom hem från jobbet var det så fint här! Tur mami ryter ifrån ibland så jag slipper få raseriutbrott när jag kommer hem…. ;)

Jag jobbade till 18.30 och vid 19 var det middag hos Helen! Det blev en snabbfix kan jag lova….

Äntligen dags för vårt lilla gäng att ses igen. För er som inte vet är vi 5 nära goa vänner som träffas var 5 vecka och äter en god 3 rätters middag hos varann som vi turas om. Vi sätter även poäng förstås, allt utom Helge är med. =) Inte riiiiktigt så mycktet pengar i potten då … Hihi. Vi har uppehåll på sommaren och nu är vi på slutet av vår tredje period. JAG är sist ut i år och middag i december i Göteborg..Alltså ribban är hög nu, haha….. jag måste verkligen komma på något riktigt smaskigt och nytt för nu är vi riktigt bortskämda med galet god mat. Det är grymma tjejer som lagar helt fantastisk mat och det ger så mycket inspiration och nya recept. Vi har känt varann i många år och det är så roligt att vi har vår lilla klubb så det ”blir av att vi ses.”

Idag var vi hos Helene och hon bjöd oss på en så fin middag…..TACK snälla för allt ikväll!

Lilla loppan till vänster var så rolig, där stod kvällens meny, i varje hörn vad vi skulle får till förrätt, varmrätt mm…. Maten var sååååå god! Man blir ju kräsen att gå på restaurang när vi får så bra mat med fina viner till.

Nu har jag tagit av skor, tvättat av smink och ska mysa med kudden, längtar efter min J…. men ses i helgen. <3

Jag bloggar om allt och vad vi fick i morgon för nu måste jag i säng..

Natti natti

Puss

Ps. PTutbildning på G….! =) Spännande!!!!

 1. Tack snälla, vad glad jag blir! Här är det läggdags strax och i morgon lördag ska jag ut på en morgonrunda sedan gofrukost… :)

  Natti natti!
  Kram

 2. Sandra skriver:

  Hej Johanna!
  Tack för en mkt inspirerande blogg! Tänkte oxå beställa den snygga klänningen och brukar ha S. Men läste att den var rymlig i storleken. Så nu blir jag osäker på vilken storlek jag ska ta. Vilken storlek har du? Vi är lika långa och väger ungefär lika mycket. Trevlig helg!

  1. TACK :) jag har XS och den är perfekt. Den ska vara lite stor och är du annars S så ta en Xs.

   kramar

 3. TS skriver:

  Hej i gråvädret….burr vilket mörker det är nu.
  Nu är det i alla fall fredag, äntligen. Fredagar är egentligen heliga hela dan, men med mitt jobb vet jag aldrig hur dagen startar eller blir=idag var det en kaosfredag direkt!! Så det blir extra skönt att gå hem om nån timme.
  Spännande med PT på G, du kommer att fixa det galant med din inställning…..
  Jag skrattar gott åt det du skriver om att ryta till hemma….det gör väl inte du Johanna =) När min ena son bodde hemma, såg hans rum ut som ja jag vet inte vad. Det fanns ALLT där, gamla matrester, rena kläder smutsiga kläder, ja you name it….och när jag ryade till, svara han: Du behöver inte va i mitt rum, det är hemtrevligt…..
  Kan tilläggas att idag är han ytterst noga med hur hemmet ser ut….hepp!!
  Kram o ha en skön fredagkväll

  1. Hahahaha ja om du visste vad jag kan ryta…. oj oj ;) men jag låter rummen se ut som bombnedslag tills dom inte kan gå varken ut eller in sedan är det dags att städa för dom små liven haha….
   Jag får också sånna svar men detta hör till… ett tag iaf ;)

   kram!

 4. Louise skriver:

  Hej Johanna.
  Du skrämde upp mig lite när du skrev innan att du varit inne på olika bloggar och där sett otroligt dåligt inklippt löshår hos kunder. Jag som klippt av mig allt slitit hår är nu sugen på längre till nyår och har hittat en tjej som enbart kör med hårförlängningar. Jag blev så sugen på att testa med riktigt löshår och få fint långt igen, men blev som sagt skraj. Jag har hennes FB.sida och skulle bli så tacksam om du kunde kolla igenom hennes bilder och säga din åsikt. Om du hade gjort de hade hjälpt mig mycket. Du kan väl mejla mig för att få hennes hemsida-adress. Vill inte outa ngn här inne. louise.pettersson83@hotmail.com

 5. Kajsa skriver:

  Hej Johanna!
  Jättesnygg outfit ikväll:)
  Är ditt halsband det silvriga från second female?
  och vilken storlek har du på din klänning? Funderar på att beställa men är svårt med storlekar :)

  1. Hej! Tack :)
   Ja det stämmer!

   Jag har XS på den…
   lite större i stl än vanliga…
   SÅ snygg!

   kram

Comments are closed.

LOADING..