Dorsia lunch

Hallå på er!

Vad roligt att ni gillade tävlingen! Jag misstänkte det. På onsdag när denna tävling avslutas kommer en till som ni inte vill missa… ni som följer min blogg vet att vi älskar underbart sköna sängkläder från ett visst märke och just dom kommer ni att kunna vinna. Sedan vill man inte sova på andra.

Har ni haft en bra helg? Igår var jag och Janne på mysiga Dorsia och träffade min kompis Linda för ett riktigt spännande möte. Linda hade även med sin man Magnus så dom passade på att göra Göteborg när dom ändå var nere. Kvällen innan pratade vi om vart vi skulle käka lunch och vi ville dels visa dom ett mysigt ställe men även där vi kunde sitta en stund ”ostört” och det är inte det lättaste en lördag lunch i Göteborg. Visst att man kan sitta hemma men det är ju roligare att kunna visa upp något trevligt ställe.

Dorsia ligger precis där Janne har sin lägenhet och även fast det är några minuter dit blir det inte så ofta vi är där, förmodligen för att det är för nära :)  Har ni inte varit här så måste ni gå hit, för du kliver in i en annan värld.

Här satt vi en stund och mös före middagen. Otroligt vacker miljö och mycket personal. Du får bra service! Min ”koväska” premiäranvänds och finns hos passion for brands-20%rabatt koden Toftby på allt för er som inte läst det inlägget. Även thiga tröjorna jag visade igår hittar ni där.

Janne och Magnus valde äkta västkustöl förstås :)

God lunch och ett vackert tak som var fönster hela vägen upp så det var ljust och fint där inne. I somras var jag och Janne på deras takterass- DEN får ni inte missa….

Här uppe satt vi ett par timmar och hade ett spännande möte. Janne är grym på allt sånt som inte jag kan tex siffror, tabeller och procent. Han arbetar som försäljningschef och matte är typ det bästa han vet och förmodligen det värsta jag vet. Vi blir istället ett bra team då vi är bra på olika saker helt enkelt och det blir ju en trygghet när man hjälps åt i ett förhållande. Utan honom skulle jag vara en virrehöna haha! Vi får se om det kanske blir ett nytt stort projekt framöver och jag ska fundera och smälta detta ett tag. Roligt uppdrag kan jag säga iaf.

Min stora kärlek, trygghet och även om vi är lika envisa så kompletterar vi varann. <3

Vi fick sitta själva i det här vackra rummet….. älskar den här miljön.

Efter ett tag gick Linda och Magnus till hotellet för att fixa sig lite och vi gick hem för att plocka fram dessa godsaker från delikatesshandel.se Gillar ni plock ska ni testa detta. Oliverna var himmelskt goda… parmesanosten skar vi i bitar och doppade i olivoljan… parmaskinka, salami….. allt var underbart. Fikonmarmeladen med valnötter på ostarna. GAH jag dööör så gott!

Till detta passade det perfekt med prosecco som har lite sötma i sig. Italienskt bubbel är aldrig fel och jag gillar egentligen bara torra viner (bara bubbel, dricker aldrig vitt vin) men alla smaker behövs lite sötma till och detta var supergott. När smakerna gifter sig….

Tack underbara vänner för en trevlig kväll!

Vid midnatt rundade vi av efter ett långt möte och en trevlig mysig kväll. Vi tog sovmorgon idag och gick ut på en pw innan vi mötte Linda och Magnus på Post för att ta en kaffe och säga hej då innan dom tog taxi ut till Landvetter för att flyga hem mot Sthlm. Vi har också varit ute och hälsat på Jannes goa föräldrar och fick såååå god lchf kålpudding! Ska skriva receptet till er i morgon.

Nu blir det natti för mig, Marilyn har sovit sedan länge då hon vet hur trött hon blir om hon inte sover och tänk om jag också kunde inse det. Därför säger jag goda natt och skönt att vara i säng före 12. =)

Puss på er

 1. Vad roligt det är att du har så mycket tvälingar och utlottningar, man känner sig liksom speciell som läsare och man känner att du uppskattar oss! Är inte så ofta i Göteborg då jag inte längre bor i Sverige blev ju att man åkte dit titt som tätt innan när Varberg kändes för litet ;) Min kompis har flyttat dit nu så blir ett besök till våren och Dorsia ser grymt ut älskar inredningen! Kram
  http://be-sofit.blogspot.co.uk

 2. Ansiktsbehandling är vad jag behöver. Är utomhus och jobbar och kyla blir ganska påfrestande på min hy. Har aldrig varit på spa trots mina 40 år som kvinna…kanske är min lott att ha tur idag. Tack för en bra tidning. Åsa Hansson från Uppsala.

 3. Barbro skriver:

  Jag håller verkligen med dej Daniela jag har inte heller facebook.Skulle också vilja vara med att tävla.

  1. Maria skriver:

   Me tooo, jag är inte heller nån facebookare!!

 4. Hej..är väl antagligen snart ensam om detta men jag ´har inte facebook..så synd att man alltid måste ha det för att ha en chans att tävla..Men wow vilken tävlig du fixat. Jag hade gärna tävlat annars, har lixom bara testat ansiktbehandling så det du lottar ut måste ju vara en del av paradiset :) Kram Daniela

 5. TS skriver:

  God måndagmorron.
  Jisses, idag är det KALLT. Var ca -7 men med blåsten är det -15. Fy säger jag…..
  Men undrens tid är inte förbi, heja mig vad jag tränar….o i helgen var det dax: Längdskidor med tillbehör inköpta, så nu jädrar ska här flängas i snön. Egentligen hatar jag vinter o snö, men då vi har den årstiden tänkte jag att ska jag överleva, måste jag hitta nått jag kan tänka mig göra den årstiden….
  När jag kom till butiken för att se över vad de hade, frågade killen hur jag tänkte åka…ja vaddå, jag ska va med i OS, sa jag….o du skulle sett hans min….ha ha ha ha ha. Jag älskar att skämta med försäljare =)
  Vilken tävling du o Janne fixat, jag passar ändå på att delta, känns lite väl långt om jag vinner.
  Kram och ha en bra vecka

  1. AnnaE skriver:

   Längdskidor är skoj! Fast jag väntar på mer snö! :)
   Haha!! Skulle vilja sett försäljarens min :-D
   Ha det gött!

Comments are closed.

LOADING..