Hagabadet

Idag har jag myst med mina tjejer som har sportlov den här veckan. Tur att vi hade en dag ledigt från kursen så vi kunde hitta på något kul!

Fint och mysigt med kristallkronan i taket. På hagabadet finns det många olika rum man kan träna i. Detta var helt nytt.

Mina finingar nedan! <3<3<3

Vi började med ett träningspass och körde högintensivt för att komma upp i puls. Man blir mycket starkare av sån här träning och får bättre resultat. Jag har kört en del crossFitpass och vi lade upp träningen på samma sätt. Tjejerna tyckte detta var jätteroligt och med hög musik i bakgrunden kommer tempot av sig själv. 5 olika stationer med Jumping jacks, pebben, boxning, squats med vikt, pilatesboll med hantlar. Man ska köra så många rep som möjligt och vi körde intervaller 30 sekunder på varje station och 10 sekunder ”vila” för att hinna byta till nästa station. Totalt 4 varv. (låg vikt på hantlarna)

GRYM träning och man blir genomsvettig. Coolt att man kan få ut så mycket av träning på knappt en kvart. Testa får ni se hur ni känner i kroppen efteråt.

Efteråt var vi vrålhungriga och käkade god lunch.

MUMS!

ÄLSKAR SPA….. så underbart och mysigt….. rogivande… avstressande..

Har ni inte varit på Hagabadet?  Då måste ni åka hit…. gammal vacker miljö med otroligt bra service och bra mat.

Dagens outfit blev miss me jeans från passion for brands och blusen jag visade häromdagen från Ester elenora.

Sömnig efter två träningspass och flera timmar på SPA… kommer sova skönt i natt.

Vi har haft en underbar dag och roligt att mysa med alla tre tjejerna. <3 I kväll käkade vi tacos här och satt länge vid bordet och pratade, inte ofta man hinner sitta länge vid maten allihop.

Sedan har jag suttit ett par timmar med allt vi läst i helgen, det är mycket som behöver matas in kan jag säga men man får läsa lite då och då så det sitter till slut. I morgon är det ny dag och på fm blir det nervsystemets anatomi och motorik.

Nu har Janne lagt sig och jag ska också krypa ner och sova gott. Hoppas ni haft en bra start på veckan och fråga gärna om ni undrar något över passet vi körde. Har många bra tips när det gäller den sortens träning som jag lärt mig dels av grymma Michael som jag tränade PT för och även Johan och Janne som ofta tränar på det här sättet.

PUSS

 

 1. Kajsa skriver:

  Måste få fråga om dina wedge sneakers… Vet att du får många frågor om dina kläder så jag försöker undivka det… Jag letar själv efter ett par men vill inte ha så klumpiga. Vilket märke är dina? De ser iallafall inte så klumpiga ut. Stort tack om du har tid att svara… :)

  1. Tack!
   Det är ash men förra året och kommer från Greta och Anna, numera The little showroom.

   Älskar dom!

   kram Johanna

 2. Hej Johanna!
  Alltid lika snyggt klädd, du har gett mig en massa inspiration till nya outfits och roliga ställen att shoppa från. Mycket finns i Gbg och dit har jag inte långt då vi bor utanför Borås. Om du är häråt i krokarna så åk en sväng till Le och Landa i Dalsjöfors. Dom har en massa fina kläder och inredning. Märken som Pulz, Cream, Religion mfl. Lycka till på utbildningen. Ha en fin dag, Kram

 3. Hej, tänkte jag kunde svara gällande Pebben.
  En övning gjord för den ”gamle” Frölundaspelaren.
  Du kör med hantlar upp till axel nivå, ej över.
  Först 8 ggr rakt ut åt sidan, sedan i 45g vinkel från kroppen sedan rakt fram och slutligen lutar du dig fram och kör 8ggr åt sidan igen. Lite svårt att beskriva det bättre med ord. Det viktiga är att du inte går över axelhöjd i rörelsen.
  Kör lätta vikter då det blir väldigt jobbigt i slutet :)
  Kämpa på

 4. God morgon Johanna!
  Guud va härligt ni har haft det!
  Jag blev lite nyfiken på hur det fungerar på Hagabadet? Kikade runt lite på Hagabadets hemsida men lyckades inte se något pris om man bara vill vara där över dagen? Såg bara priser på medlemskap. Tänkte mest på det som ni gjorde, använde gymmet och spa delen.
  Har aldrig varit på Hagabadet så det hade varit kul att göra det någon gång.
  Lycka till på kursen, ska bli super kul och inspirerande att följa dig :)!
  Kram <3 LottaF

  1. Hej Lotta.
   Johanna var inbokad på vår Romerska avdelning. Vill du besöka oss kan du göra likadant. Det finns olika alternaitv. Titta under restaurang eller spa och leta upp rätt underrubrik. Du kan också ta en spaentré för 399 kr och beställa till frukstfat m.m. //Helene på Hagabadet

   1. Hej Helene,
    Tack så mycket för ditt svar. Jag ska kika in igen på sidan. Tänkte det kunde vara mysigt att göra med mannen också :).
    / Lotta

Comments are closed.

LOADING..