Happy Valentine´s day och vilken överraskning!

Hej fina bloggvänner!

Jag har precis slutat kursen del 1 och har sagt hej då till några av mina nya vänner. En del ska gå vidare till gruppträning och en del till PT. Bilder kommer i nästa inlägg!

Har ni en fin alla hjärtans dag? Jag önskar er alla en härlig kväll med massor av kärlek. Kärlek är alltid värt att fira men visst är det allt lite mysigt med en speciell dag. I morse lade jag överraskningar till mina änglar där hemma och det var mysigt att hinna ses en sväng.

Ett armband och ring från ester elenora och ett kuvert med lite pengar som nog de flesta tonåringar gillar…. ;)

Titta här vad som stod framme  när jag kom hem då……

Janne hade tänt ljus, röda rosor stod på bordet och ett paket….

Och KOLLA vad jag fick!!!!! En underbart söt Michael Kors plånbok som är till väskan jag fick.

ÅH vad glad jag blev! <3

Janne fick en skjorta och en scarf från mig som han gillade.  Inte tänkt att ha ihop men han testade dom och det är underbara färger som han passar i. Den rosa scarfen är från slipsknuten här i Gbg (Massor av fint, gå dit om ni inte varit där.) och den kommer han ha till sin blå Tigerkostym. Den blå jeanskjortan är från Clarks i Skövde.

Stiligt med scarf på killar =)

Jag önskar er en härlig kväll, i nästa inlägg ska jag berätta något jätteroligt som jag blev överraskad av.

PUSS och KRAM och extra mycket kärlek till er alla idag.

 

 

 1. Men va fint Janne….att Johanna kandiderar på Finest i valet av den bästa träningsbloggen. Nu i min enfald inbillade jag mig att Finest inte är något forum för seriöst tränande människor, men man lär sig med åren. Men du Janne…. det skulle vara så trevligt att ta del av dina metoder när det gäller träning och fitness, jag har ju förstått att du står bakom Johanna på många sätt……så dela gärna med dig. Ha nu en uuuuunderbar lördagskväll

  1. Hej på dig
   Tror du missförstår det här med att hon kandiderar. Hon har blivit nominerad, lite annorlunda. Gällande Finest i övrigt så har jag inga kommentarer då jag i det stora hela bara följer min Johanna´s blogg.

 2. Cecilia skriver:

  Snygg plånbok !!!
  Jag skulle så gärna vilja veta hur du gör övningen för insida lår på Pilatesbollen ? Är smördeg ok om man vill äta LCHF ? Ha en skön helg !

  1. Hej!

   Tack, ja jag blev jätteglad! ‘Smördeg innehåller ju mjöl men det finns glutenfri, jag har själv aldrig testat. En del byter även ut mot mandelmjöl. Jag gör gärna pajdeg på mandelmjöl då det blir lite tunnare och lite skrispig. Jättegott.

   När jag sitter på pilatesbollen kniper jag med insida lår som om jag satt på en häst. Lägg till hantlar så kör du även med armarna. Pilates är grymt för bålstabiliteten och stärker både mage och rygg.

   kram Johanna

 3. Vilken grymt snygg plånbok :) och röda rosor, underbart att få <3 han har smak killen din. Och du med, riktigt snygg skjorta janne fick och scarfen med :)
  Hoppas du får en härlig lördag nu, kram kram fina du <3

 4. Barbro skriver:

  Önskar Er också en bra alla hjärtans dag!
  En varm kram till Er båda.

 5. Så snygg plånbok, han har bra smak, Janne:)
  Önskar er en härlig kväll<3

Comments are closed.

LOADING..