Johannas kesellabollar, jobb på main och snart dags för tjejkvällen!

Halloj!

Hoppas ni har det bra! Vilken underbar vårdag vi har, här i Göteborg iaf. Jag har kört en PW på två timmar på fm, så skönt. Jag jobbade hela dan på main igår, vilka underbara kunder och vilken rolig dag även fast den var lång. Ni ska veta att det värmer i hjärtat och jag blir oerhört rörd när ni är så goa…

Titta vad jag fick av min kund Johanna (Fint namn va)

Tusen TACK! Johanna är hud och spaterapeut i Strömstad och vilken go tjej! Hon verkar otroligt duktig och om jag åker upp till Strömstad ska jag boka in mig på en tid hos henne.

Vi gjorde kebelo på henne och resultatet blev SÅ BRA! Mer om det i nästa inlägg ska ni få se. Burrigt friss som blev lugnt och jättefint svall.

Hon hade lagt ner en söt påse med massa härliga spa produkter, ska bli mysigt att testa dom. Titta dessa smaskiga chokladbollar då? Inget onyttigt och både jag och hon delar synen på hälsa och träning så hon visste verkligen vad jag gillade. Hemmagjorda och SÅ goda!

Inte många kalorier och väldigt goda. TACK fina Johanna för allt. <3

Vill visa en bild på mig och en utav mina kunder som jag hade igår. Teresa är också en trogen bloggläsare som kom för att klippa sig. Vilken gullig tjej!

Jag tipsade henne om mitt favvoställe Pita som ligger nära salongen, deras LCHF sallad som jag alltid äter är ju så god. Hon vill också testa den och då var hon så snäll och köpte med en sallad till mig också då hon visste jag inte skulle ha lunch och hann iväg för att handla.

Vilken lyx att få så fina kunder när jag jobbar, ni är ju för snälla. <3

Mums!! Glöm inte att ni har 20% på pitas meny hela mars ut. =) (Ligger i vasastan)

Idag har jag varit här i Gbg för massa ärenden och håller på att fixa och förbereda inför tjejkvällen på ÅBY. Vi är ett gäng tjejer som ska samlas på Glow innan och sedan väntar en trevlig middag ute på ÅBY.

Dessutom kommer jag lotta ut ett par priser som vi fått av tjejerna på Main bland annat en härlig påse med fina produkter, så kul!

Övertygad att den som vinner blir glad över detta….Vi fick även ett härligt pris från Johanna (många Johannor, haha) från Passion for brands! Kolla väskan!!

Inte illa va! Väskan är från Frontrow och den kommer någon glad tjej att vinna ikväll.

Nu måste jag hoppa in i duschen, ska strax möta min fina svägerska som ska med ikväll som dessutom fyller år!

Vi hörs snart, puss och kram

 1. Hm… undra vilket det kan va tro…
  Jag har ett wictorias secret, ett make up store som är lite korall och ett från Mac.

  Ska visa dom :)

  kram

 2. Hej Eva

  Ingen konstig fråga alls. Jag kan inte tvätta mitt hår varje dag, det skulle vara katastrof och ett stort frissigt burr. Om jag tränat så jag är jättesvettig så kan jag ev tvätta det men bara skölja med balsam. Det är schampot som torkar ut.

  Ska jag tex träna dagen efter igen kan jag bara duscha runt om fästet, det överlever man om man dessutom vet att man ska träna dagen efter tex på morgonen igen.

  Jag har torrschampo som jag gillar också, kms har ett jättebra!

  Alla har olika hår men det är aldrig bra att tvätta det för ofta..

  Lycka till och tack för fina ord!

  kram

 3. Dom där kesella bollarna lät mums :) vilket bra alternativ att ta om man blir sugen på något gott. En riktigt god sallad är lyx. Ha en jättefin fredag <3
  Kram kram

 4. Kicki skriver:

  Hej Johanna! har precis jobbat 100 squats i 100 dagar och märker att min korsrygg blivit mycket starkare. Hur går jag vidare utan att förlora detta? Man ska väl inte fortsätta behöva göra 100 om dan, eller?

  1. Grattis!! Bra jobbat :)

   Nej, 100 behöver du inte göra… Du kan tex göra 20 om dagen men också andra övningar för rumpa och lår.

   Finns massor! En utmaning är en utmaning och när den tar slut behöver man fortsätta men med andra övningar.

   Kör hårt!!! kram

Comments are closed.

LOADING..