Tjejkvällen på ÅBY- Vilken kväll! Del 1

Halloj på er!

Oj, oj, oj vilken kväll det blev. Micke på LIPP hade fixat detta SÅ jäkla bra och nästa gång måste ni följa med. Vad roligt vi hade det och vilka härliga tjejer! Micke hade bjudit in ett gäng till Glow vid 17 och strax före 18 blev vi upphämtade med buss för att åka ut till ÅBY där det väntades en tre-rätters middag och massa annat skoj. Jag delar upp detta i två delar för jag har många bilder från kvällen.

TACK Micke och TACK alla tjejer som var med, vilken kväll!

Jag valde en vårklänning från Passion for brands Älskar den och funderar när jag kan ha den snart igen =) Tight med en drapering på ena sidan.

Nere på GLOW. Micke tog emot oss och hade gjort så mysigt! Jag hade med mig priserna jag fått från Passion for brands och salong Main. TACK snälla ni!

Gah så snygg clutch från frontrow! Lyckligt vinnare….

En till glad vinnare som vann den härliga påsen från Main med schampo plus inpackning från amika. Bra grejer!

Jag med min fina svägerska Louise som fyllde år och så klart att jag hade med en liten present för att fira henne lite extra. En olivolja och inpackning låg det i påsen.

Mot ÅBY =)

GRYMMA Micke, vilken fixare du är.

Har aldrig varit där ute, vad fint det var!

Alla fick bubbel när vi kom.

Här är gulliga Linda som är en trogen bloggläsare och även kund till mig som jag lärt känna. Hon kunde det där med trav och kunde hjälpa oss som fattar nada…. =)

Lindas kompis Eva och Louise vid vårt bord.

Här är klänningen bättre bild så ser ni lättare.

Har många fler bilder som kommer i del 2. =)

Nu har jag jobbat klart (i Skövde) och i kväll ska jag och Marilyn gå ut och käka med min kompis Hanna och hennes son Melvin. ÅH så mysigt då det var längesen vi sågs.

Dags att byta om igen och önskar er en härlig fredag. Ännu mer vår i luften idag tjoho!

Puss

 1. TS skriver:

  God morron sköna lördag…..
  Åbykvällen ser ut att ha varit så mysig, o din klänning är gudomlig…..finns det nått du inte passar i

  1. Anna skriver:

   Ta och googla på det så får du förklaringen..

  1. Åh nej stackare :( det är ju sååå trist när det kommer tillbaka om och om igen…
   Har du testat med lite vitaminer, kanske även prova kollodialt silver? Får jag minsta känning i halsen tar det och vips går det bort.

   Har du precis kommit igång med träning? Kroppen kan reagera i början då man bryter ner kroppen men direkt efter byggs den upp med kost och bra mat. Jag var också sjuk i början men sedan vänder det.

   Vi behöver även mer D- vitamin här i Sverige då vi har alldeles för lite sol- jag äter bland annat extra D vitamin för att hålla mig frisk och peppar peppar än så länge så….

   KRYA på dig och vila. sov och ät bra mat.

   kram

Comments are closed.

LOADING..