Del 2, middag i Skövde och dags för TURmässan

God förmiddag lördag! Har ni fått en härlig morgon?

Igår var vi ute och käkade med Hanna och Melvin, så mysigt! Vi har känt varann sedan vi var små och våra numera tonåringar har alltid så roligt ihop. Melvin är en riktig sköning som är lik sin far och man kan inte sluta skratta åt hans kommentarer. Tack för en trevlig kväll! Tyvärr blev det inga bilder från middagen bra pga ljuset men en lite selfie på mig och Marilyn innan fick jag iaf. Så roligt när dom vill vara med på bild. =)

Min yngsta fining <3 som har växt om mig.

Här kommer några fler bilder från tjejkvällen i torsdags också.

Jag med goa Loella (hoppas jag stavar rätt?) som var en utav bloggvinnarna och var med på kvällen med sin väninna. TACK för en trevlig kväll och hoppas vi ses snart igen.

Det var även en del utställare på plats, här tillsammans med en utav killarna på Varbergs kurort. Ett härligt SPA vid apelviken.

Fina smycken gjorda av Malin, märket heter Vagavance och jag gillade hängena som illustrerar olika träningsformer.

Kul koncept med tjejkvällen även om jag inte fattar så mycket hur man spelar =)

Vann en fin påse med godsaker i!

Inte bara tjejer på ÅBY och garanterat en härlig stämning för resten när ca 400 tjejer ska spela på trav ;)

En äkta SELFIE från bussen hemåt haha!

…som avslutades på LIPP där det var ett jäkla drag! Härliga människor, bra musik och ett grymt arrangemang av Micke Samuelsson.

Nu är jag i GBG pga jag ska till Osteupaten Tommy Tingets för min rygg har bråkat i veckan, en låsning och en muskel krampade så jag trodde ryggen skulle gå av. Har aldrig tidigare haft problem med ryggen så detta är helt nytt men med tanke på mitt jobb är det nog inte så konstigt. Efter behandlingen jag fick i veckan släppte det och är redan bättre. Ingen styrketräning i veckan men motion gör det bättre så långa pw har jag gått varje dag och även småjoggat lite. Jag kommer göra ett till blogginlägg efter behandlingen för att berätta hur en osteopat arbetar. Man blir som en ny människa.

Älskar att komma ut och få ljuset varje dag. Efter vi har varit hos Tommy ska vi en sväng till TURmässan, ska kolla lite resebolag mm och kanske vi ses om ni är där?

KRAM så länge.

 

 

  1. Ja det var en superkul kväll!!

   Kolla hennes hemsida, där har du ett nummer såg jag. Skriv in namnet så kommer det upp på google.

   Hoppas du hittar det!

   kram Johanna

Comments are closed.

LOADING..