Goddis kofta och lite annat snyggt

Lite inspirationsdags och vill visa några snyggingar för er som jag fotade förut.

Koftan jag hade på mig igår är märket goddis som finns på modesto. Gör samarbeten med dessa företag och ni kommer få rabattkod i veckan hos alla så ni kan hitta något roligt vårnytt till lite bättre pris.

Älskar den! Finns i så många färger och blir nice även i sommar. 

…tex till dessa blingbling jeans från passion for brands. Just r gör så snygga jeans! Kanske också för dom är italienska och satsar på en skön, cool byxa fast med snygga detaljer.

Passion for brands kommer också köra rabattkod för er i veckan så ha koll här inne de närmsta dagarna.

Nästa tips är den här gaaaaalet snygga byxdressen! Lite 70tal och tänk en svart slokhatt till, eller i strå… det blir min outfit på nästa grej =)

Wohooooo visst är den underbar! Har provat den och den satt jättebra, byxdress kan annars vara svårt men denna var grym. Bra när det är en ”midja” och som en klänning och elegant istället för baggy som är svårt att bära upp tycker många.

Letar efter en snygg slokhatt men inte hittat den rätta än. Ni kanske vet?

Här är min fina stora tjej som har en outfit från isacouture. Även där kommer ni få rabattkod i veckan.

Snyggt! Topp är second female och jeansen är 2ND DAY. 

Söndagen har rusat iväg men har fått mycket gjort och skönt att kunna bocka av lite på listan. Gjorde även en galet god lchf kålpudding då jag och Janne fick en så god hos hans föräldrar för ett tag sedan. Bloggar om det i morgon, den var riktigt poppis hos tjejerna vilket är gott betyg.

Zzzzzzzzzzzz dags att sova gott så vi hörs i morgon.

Puss

 

 

 

 1. Finns Goddiskoftan till salu? Intresserad köpare här isfall :)

 2. Vivvi skriver:

  Åååå så mycket fint! Älskar såna här inlägg med mode-inspo :) Just de där jeansen från Just R köpte jag idag och visade bilder på min lilla blogg :) Såååå himla coola…

  Kram
  /Vivvi
  http://vivandivangoesfashion.blogspot.com

 3. Mega snygg byxdress :) me like! Synd bara att jag inte klär i sånt :( … Blir så himla bred om baken :s … Men på dig blir den ju super snygg :D, även med en stråhatt som jag hade kunnat tänkt mig till sommaren och på utlandssemestern om en månad :).
  Om det blir litet ”event” den 12:e så är jag inte hemma :/ … sååå tråkigt. Hade varit kul annars :). Hoppas det blir någon mer ggn? Inte för att jag kan ha din storlek jag är mycket större än du ;) … Är en 173cm M/L tjej.
  Hoppas du får en härlig träningsvecka :D.
  Kram <3

 4. Så mycket snyggt du visar :) Är allt lite sugen på att förnya i garderoben.
  Hoppas du får en toppen start på nya veckan Kram fina <3

Comments are closed.

LOADING..