Grym omelett och skön helg!

Har ni en skön helg?

När vi är i Gbg gör Janne ofta omelett på helgerna och igår fixade han en grym efter vi varit ute på långpw. Hur gott och nyttigt som helst. Han tar i lite vad som finns hemma men även om jag gör samma blir det aldrig lika bra.

SÅ GOD.

Speciellt efter långpw och en behandling hos Osteopaten. Alltså Tommy är så grymt duktig och du blir verkligen hjälpt. Har man ont eller problem med något så jobbar han med hela kroppen och inte bara just där du har ont. Han fixade min rygg och även muskeln i ena låret som varit jobbig ett tag. Helt mörbultad men som en ny människa efteråt. Sedan gör man övningar själv plus min träning för att bli ännu bättre. HÄR kontaktar du honom om ni vill ha hjälp. Han är superduktig!

Janne var i himmelriket eftersom han passade på att köra ett gympass på nedervåningen i Frölunda isstadions (Campus) gym. Snacka om att det fanns allt och lite till. Inte så konstigt kanske eftersom bland annat A-laget i Frölunda tränar här.

När jag kom ner hade han precis kört ett stenhårt benpass och här en bra balansträning samtidigt som du gör squats. Bra jobbat darling.

Ni förstår ju att han trivdes va… =)

Idag spelar dom igen och just nu ganska spännande kvartsfinal….

Så här mosig blir man efter en behandling, haha.

Hem och fixade oss och en långpromenad igen för ett besök på TURmässan som hade massor av utställare och mycket inspiration.

Här nedan hälsade jag på hos Turistmål.se där jag även lånade bilden.

Sedan åkte vi hemåt mot Skövde och hade en skön och mysig hemmakväll vid TVn med Marilyn.

Behövs inte så mycket ibland för att få en skön hemmakväll. L-M var med sin kille men Marilyn fick jag ha hemma iaf. <3

Nu har vi suttit med lite avtal och mailat och han har åkt mot Gbg igen. Jag har massor att fixa med här så dags att sätta fart. I kväll blir det träning på gymet med tjejerna.

Puss på er!

 

 1. Vilken härlig helg med en blandning av allt!:-) vart ska ni resa? Så underbart snygg kofta / tröja du har på dig på mässan…. Vart kan man hitta den? Kram
  Vad härligt att du också oftast är pigg. Träningen har varit en naturlig del i hela mitt liv och jag har heller aldrig lagt mig i soffan under dagtid, haha…

 2. Frida skriver:

  Snälla Janne… Ett videoinlägg med den magiska omeletten. Blir lika sugen varje gång Johanna visar bilder på den, ser fantastisk ut!! Så nu väntar vi… Recept och instruktioner, steg för steg ;-)

 3. Hej!
  Tack härliga du för en bra, rolig, intressant och framförallt inspirerande blogg!
  Läser den varje dag!
  Skickade en fråga häromdagen på ett annat inlägg men vet och förstår att du inte har möjlighet att svara på allt! :)
  Men jag frågar igen :) Jag ska ju beställa det rosa supersnygga Salming-skorna men har inte hittat någon butik som har dom så jag får provat. Det jag undrar är om de är normala i storleken? Min man har tidigare haft ett par salmingskor och han vill minnas att det var lite små i storleken.

 4. Det är kvartsfinal… inte semi:)

  1. Helt rätt och slarvigt och supersnabbt skrivet av mig :)
   Just nu leder dom ;-)

Comments are closed.

LOADING..