Måndagslöpning och outfit

Måndag och ny vecka är igång, är ni på G?

I morse var jag ganska trött  men skulle varit  ännu tröttare om jag inte gick ut och sprang. Jag drack kaffe och lite BCAA-XX (jag gillar berry bäst!) före sedan ut. Sån jäkla start och vilken energi i slutet av rundan. Efteråt var jag pigg och glad=)

Jag får många frågor om hur hinner jag att träna, hur jag orkar att träna och hur får jag motivation.

Mina svar är alltid samma-

Min träning är inte att jag måste för att jag tvingar mig till det, det finns ALLTID tid för att jag vill. För att jag får kicken efteråt eftersom min kropp tar ut sig, därmed får jag endorfinerna och ”vill träna mer begäret”. Vill du inte träna hittar du heller ingen tid.

Hur jag orkar? Jag orkar mer för att jag tränar. Jag tränar mig pigg och orkar allt runtomkring mer.

Motivation? Jag ser resultat och blir beroende som skapar ett lyckorus i hela kroppen efteråt.

Testa!

Genomsvettig och bara en snabbis in på jobbet för att hämta en grej sedan hem till dusch och frukost.

Mycket protein och bra fett idag är bra efter träning och dessutom ladda upp med. Kvarg med lite bär och nötter, avocado, ägg och kaffe. Hur gott som helst.

Min outfit idag blev Jacka från second female från Isacouture, jeans Just R från Passion for brands, (tighta jättefina jeans)  linnet är 5preview också Isacouture.

Ville bara in och säga hej, nu har jag jobbat klart på salongen och ska hem för att byta om till ett styrketräningspass och sedan mysa med tjejerna. I nästa inlägg ska jag berätta datumet för min och Michelas bloppis som vi kommer ha i Göteborg! SÅ KUL det ska bli och hoppas vi ses =)

Puss

 

 1. Du är en enorm inspirationskälla för alla som tycker att det är roligt med träning. Själv är jag på medelvägen. Gillar att röra på mig och att gå till gymmet har blivit en skön sak att göra. Men jag har så många andra intressen som också tar sin tid och plats och träningen har aldrig och kommer nog aldrig att bli så rolig att jag kommer att göra det varje dag. Men jag har koll på vad jag äter och försöker vara nöjd med det som jag kan prestera vad gäller träning och annat. Jag gör så gott jag kan :-) Vi kan alla inspireras eller irritera oss på folk, men till sist är det ändå den enskilde individen som väljer hur de vill göra.

 2. Hej Johanna
  Jag undrar om du har några bra och roliga övningar för magen?, vanliga sittups är lite tråkiga, just nu kör jag plankan men vill även ha lita att variera med.
  Att träna är så skönt spelar ingen roll hur trött man är innan för det är så skönt efter, så jag klämmer in träning ibland blir det en kvart men bättre det än inget.

 3. ”Vill du inte träna hittar du heller ingen tid”. Den meningen var klockren. För precis så är det. Sen får folk säga vad de vill.

 4. Anna skriver:

  Hur upplever du Just R jeansen i storlek jämfört med Please?

  1. Just dessa får man gå upp en stl för dom är en tight modell. Grymt snygga.
   De andra har jag haft normal eller en stl mindre. Inte riktigt så stora i stl som please.
   kramar

 5. Sophia skriver:

  Det låter som ett heltidsjobb i sig att hålla på med all träning som du gör. Hålla koll på ALLT du äter, dricker, när du gör det och lite till träning på det. Det låter inte helt sunt och i mina öron låter det som en fixering. Tror inte många har tid att hålla på så med familj, vänner, jobb, läxläsning, aktiviteter, resor som också skall hinnas med. Det beror väl lite på vad det är man vill uppnå så klart. Själv är jag hemmafru i Kalifornien och springer alt promenerar 4-5 gr veckan. Spelar golf och tennis när jag har lust och tid finns och är ute hela tiden i solen. Har märkt att dottern nu som är 10 har börjat väga sig flera gånger om dagen och hoppa över vissa mål. Tror man får vara lite försiktig med vilka signaler vi skickar ut till våra barn med denna hysteri på träning och perfekta kroppar. Självklart är det bra att röra på sig men att bara ha träning och tankar på vad man äter i huvudet låter ju inte riktigt… riktigt!

  1. Shit om jag hade varit hemmafru! Oj, oj då hade jag hunnit träna två pass om dagen. Härligt!

   Håller varken koll eller räknar, för mig är det en livsstil och vi är ingen slav under någon form av diet. Får inspiration däremot med roliga recept från tex lchf. Vi äter ren och god mat och tjejerna tränar någon form av träning varje dag och vi gillar det livet. För oss är det roligt, vi blir pigga och tycker om att röra på oss. Det blir ett intresse. Precis som en del har TV som intresse och ligga i soffan, eller sticka…. sy, göra något man tycker om…..

   Ingen alls stress eller heltidsjobb- snarare tvärtom. Det är naturligt i vår vardag. I år fyller mina tjejer 15 och 17 och jag är helt övertygad om att deras träning har hjälpt dom både med god sömn, bra resultat i skolan och även hålla hormoner i schack. Vänta tills din 10åring är där. ;)

   Förstås är det viktigt att peppa dom, se till att mat är A och O och jag känner att jag faktiskt har lyckats förmedla en sund livsstil då dom vet att efter man tränat då ÄTER man bra mat. Det har aldrig varit några diskussioner och dom äter självklart både pizza, godis och chips men vi håller oss till helgen.

   Jag tycker snarare det är illa när familjer packar sina vagnar fulla med läsk, pommes, storpack billys och lådor med kakor.

   Vad ger DET för signaler? Många barn äter alldeles för mycket socker (det får dom dessutom i sig även om dom inte äter massa godis) och många familjer göder sina barn och dom blir sockerberoende, överaktiva, okoncenterade, stressade, sitter med datorn, sover dåligt och mycket pga av att dom inte rör sig.

   Visste du att Sverige är näst sist i listan på minst idrottstimmar i skolan i hela världen? Näst sist!

   DET är alldeles för lite idrott i skolan och vi borde införa mer timmar gymnastik.

   Hälsningar Johanna

   1. Sophia skriver:

    Har förstått att man inte har så mycket idrott i svenska skolan. Här har barnen gympa varje dag. Dock är det förbjudet att duscha efteråt. Det finns en stor medvetenhet om träning här och folk är ute och rör på sig från 05:00 till sena kvällen. Samtidigt kan dom skicka med sina barn spunnet socker till snacks till skolan. Jag tror på sunt förnuft och att det skall vara roligt. Har därför dissat gymmet helt då jag dör av uttråkning där. Tack för att du tog dig tid att svara, idag står det iaf shopping på mitt schema och inget annat;-)

Comments are closed.

LOADING..