Missa inte vår bloppis i Göteborg!

Nu är det klart!

Jag och Michela kommer köra en bloppis på hotell palace i Göteborg. Ni är många som mailar om mina kläder men logistiken är inte enkel om jag skulle sälja här inne och det är dessutom alldeles för mycket grejer.

Vi fick istället inspiration från Pernilla W och Charlotte P som har kört precis. Dessutom får vi ju träffa er bloggläsare in real life =)

Jannes hockeykompis Pelle är snäll och hjälper oss så vi får vara på hotell Pigalle (fd Palace)  Det är nyrenoverat och jättemysigt, det ligger även centralt i Göteborg, Brunnsparken. Eftersom jag tror det kan bli väldigt mycket folk kan vi tyvärr inte ta emot barnvagnar men männen kan ni sätta i baren då den är alldeles nyrenoverad. ;-) Göteborg är ändå en stad som jag tror ganska många har lätt att ta sig till så jag hoppas ni gillar detta. Janne och mina tjejer kommer vara med så ni får även träffa dom :)

Notera datumet-

Lördag 12/4 kl 12-15 

Hotell Pigalle (fd Palace) 

Adress: Södra hamngatan 2a

Mysigt 

Allså hur vackert är det inte……..? SÅ fint hotell!  Jag älskar denna inredning och gillar den eleganta ombonade stilen. Jag ska dit i dagarna på möte och även kolla vilka rum vi ska vara i- han har reserverat de stora sviterna då jag tror vi behöver lite yta…

Måste visa en bild till jag hittade på deras facebook.  Vem vet, jag kanske ska kolla om vi ska tävla ut ett hotellrum för två? Så har ni chans att vinna ett rum just den lördagen? Då kan ni också passa på att ”göra Göteborg samtidigt”. Detta kom jag på just nu när jag skrev men det var inte så tokigt va?

Frågar i morgon!

Vad kommer vi då att sälja? Ni känner nog mig vid det här laget och vet vad jag har för märken och stil. Jag rensade i flera timmar i söndags och kan säga er att det är hur mycket som helst! Kläder, skor, väskor och en del annat jag ska göra mig av med för att få plats. Michela messade mig förut och hon har också packat massor av fina grejer.

När jag lade ut några bilder på instagram är det väldigt många som har hört av sig och vill köpa en del grejer redan innan. Jag har funderat lite på detta och för att det ska bli rättvist för alla kommer jag lägga ut några godbitar på tradera ganska snart. Vissa väskor mm. (8-10 saker) Jag kommer självklart i god tid tala om det för er så ni har chans att hänga med. Har hört tex vissa märkesväskor inte längre går att få tag i och det känns svårt för mig att just välja en som vill köpa när ni är flera. Då får även ni chansen som bor väldigt långt från Gbg.  Så- håll utkik här inne.

I morgon kommer jag fortsätta röja och just nu har jag hela sovrummet fullt, kläderna och allt jag säljer (till väldigt billigt) är naturligtvis rent och i helt skick. Jag kommer även ha en del träningskläder som inte är använt. (Mycket grejer som jag bara haft till modereportage mm)

Tryck på gillknappen om ni gillar detta och om ni kommer- sist men inte minst. Vi kommer köra exklusiva stora goodiebags med nya roliga grejer till de 30 första som handlar för minst 1000kr.

Hoppas vi ses den 12/4

Puss och kram!

 

 

 

 1. ÅsaH skriver:

  Åhhh vad kul det ska bli, längtar riktigt, hihi!
  Vad heter du på Tradera?
  Ha det gott! Kram ÅsaH

  1. Ja det får ni inte missa ;) Talar om allt när det är dags!
   kram

 2. jennie skriver:

  Hej.. har en snabb fråga den svart väskan med nitar.. var har du köpt den?tacksam föe svar till min mail…

 3. Åh,så kul. Hur ska jag lyckas få med mig mannen dit…. Hm, får tänka ut nåt. Ha en fin dag. Med vänlig hälsning Annika

 4. Vilken rolig grej ni kör :D. Dessvärre som sagt är jag inte hemma den helgen :( …
  Hade så gärna velat gå loss på utbudet som tilltalar min storlek, vilket jag förstod inte bara skulle vara small och xs :D. det är bra! Hade också varit så roligt att träffa ER. Har varit i Michelas och Jessicas butik ett par gånger men alltid lyckats missa Michela :(.
  Hoppas det blir fler tillfällen till sådana roliga event :D.
  Kram och ha en underbar dag <3

 5. Gisela skriver:

  Hej Johanna (och Michela)! Jag bara undrar ifall ni ska skänka pengarna ni får in på bloppisen den 12/4 till välgörende ändamål eller behållen ni dem själva? Vore tacksam för svar! Tack!

  1. Linda skriver:

   Tror knappast dessa två damer är så generösa.

   1. TS skriver:

    Linda, varför tror du inte det? Hur kan du förutsätta att Johanna o Michaela inte är generösa?

   1. Hej Linda

    Känner du oss så väl menar du? Utan att veta ett enda skit.

    Mvh
    Johanna

  1. Hej

   Eftersom jag måste ta ledigt från jobbet flera dagar för att kunna rodda detta för er så är jag glad om jag slipper gå back.

   Hälsningar Johanna

   1. Gisela skriver:

    Tack för ditt svar! Förstår dig/er och hoppas såklart att du/ni inte går back! Jag ska försöka sprida detta roliga event till mina vänner så ni får in mycket penar :-D!

Comments are closed.

LOADING..