Turkiet i maj

Ni har väl inte missat träningsresan med solresor som går till Turkiet 18-25 maj? Jag och mina tjejer kommer vara med, det kommer bli en GRYM resa med massor av härlig träning, sol och bad. Vi kommer bo på fantastiska hotel ali bey park i Side som ligger precis vid stranden. Har läst programmet igen och herregud vilken underbar vecka vi kommer få. Flera roliga blandade träningspass om dagen samt roliga föreläsningar och-all inclusive. Så nice! Jag kommer även ha en liten föreläsning om hur jag kom i form.


Tillsammans med syster- och grannhotellet Ali Bey Manavgat som är en kopia av Ali Bey Park erbjuds flera poolområden, restaurangalternativ, barer och underhållningsscener och som gäst på Ali Bey Park har du tillgång till båda hotellens faciliteter. Dessutom disponerar du fritt ett gigantiskt vattenland med ett mycket stort utbud av pooler, vattenrutschbanor och åkattraktioner för alla åldrar (6 rutschbanor för barn under 12 år).

Spelar du tennis – här finns alla möjligheter – mer än 50 banor att välja emellan, (avgift).
 
Varför inte börja dagen med en tidig joggingtur/promenad utmed Sides strand i den vackra soluppgången! Det är bara fantasin som sätter gränser, på detta hotell kan man ha en riktigt fantastiskt härlig tränings-semester!
Alla träningsdeltagare har möjlighet att använda det stora gymmet, gratis! Om ni har kraft över vill säga….

LÄNGTAR!

En extra bonus är att 10 deltagare är studenter som kommer att göra sitt examensarbete under resan gång. Studenterna läser Idrottens Tränarlinje på Bosön Idrottsfolkhögskola. Det är tvååriga studier om människans anatomi och fysiologi med koppling till kost- och träningslära. De är utbildade personliga tränare, kostrådgivare, friskvårdsmassörer och har alla en individuell koppling till olika idrotter. Målet med deras resa är att göra sitt examensarbete. De vill praktisera sina kunskaper, och kommer därför att erbjuda deltagarna på denna träningsresa möjlighet till en egen PT timme och/eller personlig kostrådgivning. Bokning och mer info får man på plats av studenterna.

Förstår ni vilken extra lyx för er som är med på resan att få ta del av detta! Gratis kost och PT timme är ju aldrig fel. 

Det finns några platser kvar och nu får ni bloggläsare 500kr rabatt! Vid bokning på Solresors hemsida eller via Solresor, Tel 040 660 95 10. Uppge kampanjkod BLOGG 2014

Finns ju alla möjligheter att även ta med sina barn eftersom hotellet är så grymt.

Sedan lär ni få roligt med mig ;-)

 HÄR hittar ni all info om veckan och hur ni bokar.

Puss och kram

  1. jenny skriver:

    vågar inte flyta :(

  2. Maria skriver:

    Åh jag jobbar bara två dagar den veckan men 9000 kr är lite väl dyrt, får hänga på en annan gång, ni får nog superskoj

Comments are closed.

LOADING..