Krönika och nu blir det flytt!

Oj vilket sent inlägg det blev idag, jag har haft strul med att lägga över bilder då datorn bara hänger sig.  Det får bli ett par mobilbilder så kommer resten i morgon. =)

I morse när jag tittade ut kände jag inte alls för en runda men ut ska jag ändå och det är bara att ta sig igenom.

Desto bättre efteråt!

Det är onsdag och då är min krönika ute. När jag satt häromdagen och skulle komma på något att skriva frågade jag Marilyn om hon hade något förslag.  Hon skrattade lite och tyckte sedan jag skulle skriva om när dom var små och det fick det bli. En liten krönika om ”De andra småbarnsåren” Ni som har flera barn kanske känner igen sig.

Jag har haft Hanna, min bästa kompis hemma hela dagen idag. Jesus vad mycket vi fått gjort…. ni skulle knappt tro det är sant om jag skulle visa hur det såg ut, haha.

Inte konstigt vi inte hade någon tomte i julas för den låg gömd längst in i garderoben. Jag är KASS på garderober.

På riktigt! Alltså, jag smäller av så mycket skor. Vi drog ut allt och här sitter hon i en hög och vi kunde inte sluta skratta. Mest åt den här lilla donnan som också dök upp och skrämde livet av Hanna.

=)

Utslagen men vi har jobbat på bra. TUSEN tack fina Hanna.  Tänk vilken fin vän som varit med mig hela dan och fått så mycket gjort. Hon fick flera kassar med kläder med sig hem så det kändes skönt att kunna ge något som hon gillade.

Vi röjer ju inte enbart för bloppisen utan också för att vi faktiskt ska flytta! =) Konstigt nog eftersom jag egentligen inte alls hade tänkt byta till något annat fören jag ska neråt Göteborg… för det kommer det att bli som ni säkert förstår. Men det är ju några år kvar och för ett tag sedan fick vi erbjudandet om en helt fantastisk lägenhet. Den är både större, har två badrum och även ett rum till som jag kan ha som kontor mm som jag saknat nu. När vi fick se den första gången hade jag nog redan bestämt mig. Man känner när det är rätt och så skönt att tjejerna kände likadant.

Det är ett jätteprojekt med flytt och jag har ett megajobb framför mig men vi är överens både jag, barnen och Janne som också varit med och kommer hjälpa oss mycket.  Det kommer bli så bra och vi längtar! Nu förstår ni varför jag ligger utslagen, haha.

Det är bland annat ett jättekök så för första gången kommer jag ha tomma skåp, hehe. Längtar till att få mer yta i köket och stora arbetsytor. Hallen är större och tjejerna får ett eget fint badrum.  Ni ska få se bilder och hänga med i projektet,  jag har mycket ideer vi nu håller på med att förbereda.

Jag kommer måla en del och älskar denna…. kalklitirfärgen hos Annelie på inreda.com! 

SÅ- nu är det två saker som jag ser fram emot. Den andra grejen kan jag inte berätta om än men snart kommer det något nytt, något jag längtat efter och planerat länge. Hoppas att ni följer med på ett nytt äventyr. ;)

Dags att krypa ner bredvid Janne och möte på hotell Pigalle i morgon bitti.

PUSS på er

 1. Hanna skriver:

  Lägenheten du ska flytta ifrån har den redan en ny hyresgäst/köpare? Är eventuellt intresserad.

 2. AnnaE skriver:

  Den gråa färgen är himla läcker! :)

 3. Vad spännande med ny lägenhet! Lycka till med allt packande ;-)

 4. Önskar dig/er Lycka Till med flytten & självklart med dina andra projket. Ska bli jättespännande & följa.
  Tänk på att stanna upp ibland & ta ett djupt andetag:)

  Ha en bra dag!!!!!

  1. Tack så mycket! Vad roligt att du tycker det.
   Jadå, även jag stannar upp ibland :)

   Kramar Johanna

 5. Flytt är ett kapitel för sig. Jag minns fortfarande hur jag rensade och höll på i ett halvår innan ;-). Sambon och jag testade innan vi flyttade ihop så jag hade kvar min lägenhet i Alingsås under den tiden och vid lediga stunder var jag där och röjde. Det kanske inte är det optimala men jag var nöjd att jag kunde hjälpa en kompis i knipa under tiden som då fick låna den möblerad. Det positiva med flytt är ändå att man får rensat en massa saker som man inte hade rensat annars. Och så här i efterhand är jag ju jättenöjd med att ha gjort det :-)
  Lycka till med flyttbestyren!

Comments are closed.

LOADING..