Vinn dubbelrum på detta vackra hotell och här kör vi bloppisen!

Nu så mina vänner kommer det en grym tävling! På hotell Pigalle kommer vi köra bloppis lördag den 12/4 och idag när jag var där på möte och lite planering kom vi överens om att köra en tävling. Jag hoppas ni blir glada för detta och att ni nu hjälper till att dela detta inlägg. Ni är allt lite lata ibland . ;)

När jag gick runt idag med Pelle för att bestämma vilka rum vi ska använda till bloppisen trodde jag knappt mina ögon. Alltså man är som i en dröm när man kliver in i dom här vackra rummen….

Alla rum är olika och inget rum är det andra likt….

Här är precis nere vid receptionen och en fin bar. Här kan ni mysa när vi har bloppisen! Är era män med sätter ni dom i baren och det köket är även öppet ;) Det finns massor av gott på menyn, fika, plock eller mat om man är sugen på lördagslunch och ett glas bubbel kanske?

Jag tror vår bloppis kommer bli supertrevligt då det även blir som ett event! Vi minglar och umgås och kanske också tar ett glas vin ihop i deras mysiga bar efter. Eller vad säger du Michaela? 

Så boka in Lördagen den 12/4 och dom första 30 som handlar över 1000 kr får en härlig goodiebag! Mellan 12-15 kör vi och ser fram emot att träffa er! I nästa inlägg berättar jag vad jag kommer ha som jag nu gjort ordning här hemma.

Några har frågat om/vart vi skänker pengarna till välgörenhet. Så här är det- Jag är glad om jag slipper gå back på detta eftersom jag tar ledigt flera dagar från jobbet som jag annars drar in pengar.  Det är mycket som ska roddas med en sån här stor grej.

Så till tävlingen! Vill ni vara med och tävla om en natt i ett underbart dubbelrum för två inkl frukost?  (Göteborg i vår är inte fel och detta ligger centralt bara 5 min från centralen.)

Gör följande för att vara med:

Gilla detta inlägg och dela. (Annars missar man chansen att vinna och det gills inte)

Skriv en kommentar nedan i mitt kommentarsfält kort varför just du vill vinna.  Ibland när jag har tävlingar kan det vara 300 likes men hälften kommenter. Glöm inte kommentera för att vara med och skriv alltså inte på er facbook när ni delar. Tips är- skriv här först, sedan gilla och dela så blir det enklare ordning.

Gilla Pigalle på facebook så blir dom glada.  HÄR. 

Vi kör tävlingen fram till tisdag kl 12 sedan drar jag en vinnare som får ta med sig någon till hotell Pigalle någon helg. Kanske ni har tur att något rum är ledigt då vi ska vår Bloppis?

LYCKA TILL!!

Puss

 

 1. Skulle verkligen behöva komma bort och bara va…har varit väldigt mycket den sista månaden…min pappa gick hastigt bort för en månad sen…han blir bara 66 år gammal…så en hotellövernattning men min älskade man hade suttit fint nu.

 2. annika skriver:

  När Orken börjar tryta, vill man byta: tvätt mot peeling, städning mot healing, matlagning mot en skönare feeling! Selma spa skänker god avkoppling

 3. Emelie skriver:

  Åh detta skulle jag vilja vinna, ta med min man på en mysig hotellövernattning och bara få rå om varandra!! Ååå jag hoppas hoppas verkligen…

 4. Gillar och delat på facebook!
  När jag och maken firade 10-årig bröllopsdag förra året hade han bokat ett rum på Grand Hotel i Stockholm. Vi fick avboka detta pga inbrott…..sen blev det aldig av att vi firade oss! Hoppas på att få överraska honom med en vårtripp till vackra Götet istället och bo flott och äta gott!!

 5. Jag har ju en pinsam bekännelse att göra, och det är att jag aldrig besökt Göteborg! Har aldrig haft möjlighet att göra det, så en härlig hotellnatt med sambon skulle passa hur bra som helst. Det är en smula ovanligt har jag förstått, att aldrig ha besökt Göteborg, och jag skulle gärna göra något åt det!

Comments are closed.

LOADING..