Vinn underbara smycken från Sahara silver

Jag fick för ett tag sedan se underbara smycken på facebook och även på Camilla Läckbergs instagram (som också är delägare) och gillade just dessa extra mycket.  När jag sedan läste att halsbandet Victoria var tillägnat en speciell person som gick bort alldeles för tidigt kändes det på något sätt fint att bära.

Jag kom i kontakt med gulliga Lovisa på Sahara silver och vi bestämde att jag skulle köra en tävling här inne så ni får chansen att vinna och få bära dessa vackra smycken. ÅH dom är så fina!

 

Idag har jag på mig halsbandet Victoria som är två små hjärtan som sitter ihop och ni har chansen att vinna just detta. (Värde 1100kr/styck) Inte bara det, vi tävlar ut 3 stycken halsband och ni väljer själva längden. HÄR kan ni läsa mer.

Att tillverka och sälja smycken i 925 sterlingsilver är idén och tanken bakom företaget. Många tror idag att de köper smycken i silver eftersom vissa bijouterimärken har en hög prisnivå. Tyvärr håller inte bijouterier kvalitetsmässigt särskilt länge. Ett smycke från Sahara Silver ska man kunna använda resten av sitt liv både i fråga om kvalitet och tidlös design. 

 

Jag har även priser 3-6 och det är dessa bedårande örhängen Enya- två små hjärtan som sitter ihop. Värde 400kr/st.

 

Hoppas ni gillar den här tävlingen som är i samarbete med Sahara silver smycken.

Vi tävlar alltså ut 3 Victoria halsband samt 3 par Enya örhängen. Så kul att ni är 6 som kan vinna!

För att vinna:

Skriv en kort kommentar nedan i mitt kommentarsfält varför just du vill vinna.  (Alltså INTE på facebook som jag ser en del gör när ni delar inlägget)

Dela och gilla detta inlägg. (Missa inte det så ni är med i tävlingen)

Tävlingen håller på en vecka från idag och avslutas nästa måndag kl 21.

Lycka till!

Sista dagen att även vinna dubbelrum på hotell Pigalle. Tävlingen avslutas i morgon kl 12 så skynda in och tävla om ni inte gjort det.

 

 

  1. I okt-13 fick jag mitt första barn och i nov -13 förlorade jag min älskade morfar. Det har varit en tid med mycket glädje och sorg. Detta smycke skulle bli en symbol för alla jag älskar, en påminnelse om att glädjas åt det man har, att ta vara på stunden och leva i nuet.

  2. Vill verkligen vinna detta hjärtliga halsband som symboliserar mina 2 hjärtan i livet min pojkvän och min mamma ; ) hjärtlig hälsning Jeanette…

  3. Pling skriver:

    Jag skulle vilja vinna halsbandet… har mist min bästa vän och skulle vilja bära det som en påminnelse av henne.

  4. Jag skulle vilja ge detta halsband till min mormor som nyss mist sin mamma (min gammelmormor) Min mormor har haft en jobbig tid i några månader, så jag skulle vilja pigga upp henne med ett underbart fint halsband!

  5. Då jag fyller 40 år i sommar så står detta otroligt fina halsband högst upp på önskelistan. Skulle därför bli överlycklig om jag skulle vinna det.

Comments are closed.

LOADING..