Trolljägarna!

JA, JA, JA, JA! Nu ska kräken fram!

Missa INTE Trolljägarna-TV3 nu kl 21.

ÄNTLIGEN, som jag har väntat på detta. Aschberg ska dra fram dom fega kräken i ljuset och det är nog ganska många nättroll bakom datorerna som kan behöva ta sig en titt på detta. Det är helt för jävligt att troll kan sitta anonymt bakom en dator och kränka andra. Bara för man har en åsikt kan man inte bete sig hur som helst på nätet. Det kan vara kriminellt…

Nu ska jag luta mig tillbaka och njuta av att se deras reaktion som får påhälsning av Robert.

 

 

  1. Skulle själv behöva söka till det där programmet då jag har blivit utsatt för kränkning av både personer jag varit vän med och såna som jag inte ens känner överhuvudtaget eller aldrig har snackat med.

  2. Linda skriver:

    Tanken slog mig också att man när man har en blogg och ofta är ganska hård mot folk så får man räkna med mothugg. Hoppas att det inte är sådant du anser vara ‘trollfasoner’. Att däremot systematiskt trycka ner bloggare (eller andra) med elaka, omotiverade kommentarer och hot är såklart inte ok. Mothugg och olika åsikter tycker jag dock man får leva med om man bloggar.

  3. Lillan skriver:

    Jag förstår hur du menar Johanna men tycker samtidigt att du gör lite samma själv när man läser din kommentar om ”Hult” på din instagram.

  4. Jag håller verkligen med dig, Johanna!

Comments are closed.

LOADING..