Krönika, mot Göteborg och underbara LdIr stövlar!

God morgon vänner! Nu sitter jag på tåget mot Götborg för jobb på main idag. Ni vet att vi har duktiga Linda där som är jätteduktig och håller på att utbilda sig. Har sett grymma resultat hon gör men ni får 40% rabatt! Tips.

Veckans krönika om ni vill läsa mer hittar ni HÄR. 

 

Fick mail om passion for brands forfarande kör rabatt och yes! Ett par dagar till har ni 20% rabatt är ni skriver in Toftby vid kassan.

Mina favoriter är väskorna från Frontrow samt deras italienska LdIr stövlar. Bodde i mina låga förra sommaren.

Stora väskan har jag alltid min dator och allt annat, vet ej om den finns kvar men kolla på deras webbshop.  Den lilla såg jag fanns för ett tag sedan iaf.

Stövlarna hittar ni här.  Dom har massor!! LOVE it och har beställt ett par korta till vår och sommar. Snyggt till klänning då jag gillar att bryta av.

 

KRAM på er och ha en fin onsdag.

 1. SHIT va GLAD jag är, gick tillbaka o läste lite i bloggen oh hittade de urläckra thigtsen m guld – så nu är dom BESTÄLLDA!!! Tjohooo…
  Va jag ska träna bra nu ;) har sett dom tidigare på din blogg men inte hittat dom, oh senaste dagarna har jag haft dom i huvvet..åh nu så är dom snart hos mig….
  Skrev ju nyss ett svar om så mkt snyggt.. förstå få powerwalka me dessa på Aveny´n.. ojoj….SuperTack för tipset

 2. Åh vill ju bara ha allt du visar så mkt snyggt!! Åh tänk att få gå morningwalk där du ofta visar bilder fr i Göteborg = underbart så fin stad…Nån gång ska jag komma mig dit igen…Bara strosa läng´s Aveny´n e ju mysigt de…

 3. God morgon :) oj vad mycket jag missat i bloggen. Mysigt att sitta och läsa ikapp med en kopp kaffe. Vad spännande med flytten, ser fram emot att få följa med ;) är ju så himla skoj att få fixa och inreda på nytt. Hoppas du får en toppen dag, kram <3

 4. Malin skriver:

  Hej Johanna! Du som har så mycket snygga jeans, kan du inte tipsa lite?! ☺️ Nåt annat än Please. Du tipsa förut om nåt märke som satt lika bra, vad var det? Kramar Malin

 5. Marie skriver:

  Schysst med rabatt! Klickade hem en plånbok Frontrow ikväll. Har letat efter en riktig i läder länge nu, men de är ju så dyra!
  Har också mailat och kommer boka in en spa-vistelse i Smögen. Blir en mysig present till min fina pojkvän som snart fyller jämt.
  Kram!

Comments are closed.

LOADING..