Morgonträning!

Är ni redo för en ny vecka? Här i Skövde har vi regn och trist men då får man pigga upp sig på gymmet istället. Jag körde kondition och förbränning på Crosstrainern idag. Grym start! Vill ni förbränna? Få bättre kondition? Kör hårt på morgonen. Lyft tungt och spring fort är ett ganska enkelt recept vi pratade mycket om på utbildningen. Men ändå är det så många som tycker det är svårt.

Bestäm dig! Vill du träna och få en förändring måste du jobba, det räcker inte att dra bort mjöl och socker eller dra in på fett. Vill du få en stark och fit kropp måste kroppen arbeta hårt. Du måste svettas, ta ut dig och äta rätt. Återhämtning och sov. Visst låter det lätt? ;-)

Variation! Idag körde jag crosstrainer, 40 min tungt och högt tempo. Fantastiskt jobbigt och endorfinerna kommer redan efter 10 min jag kört. Därför vill kroppen göra det igen och igen och igen. Dagen är räddad och nu ser jag fram emot en härlig måndag! Aminosyror, kaffe före och frukost efter dusch.

Puss

 

 

 

 

 

 

 

 

LOADING..