Ett sista inlägg.

Kära läsare!
det gör ont i hjärtat (svider i själen och allt det där) när jag meddelar att jag idag gör mitt sista inlägg här.

Det känns mer än mycket sorgligt att lämna er!

Det har varit en fröjd att få skriva här och att så många av er har läst (inte alla av er såklart, jag vet att vissa av er inte kan läsa och att ni då bara tittat på bilderna, men oroa er inte, ni har inte missat världsviktiga saker, jag lovar.)

Jag har funderat på vad jag skulle kunna ge er i ett sånt här sista adjö-inlägg. Som en liten present som tack för att jag fått skriva till er under året som gått.  Jag tänkte att ni skulle få ta del av något riktigt smaskigt, något som jag inte delat med mig av tidigare, en sida jag aldrig visat någon tidigare…något som blir exklusivt BARA för er.

Kom fram till att ge er ett litet utvik för att visa min uppskattning…

…men också för att visa mitt förfall.

Tack för den här tiden och på återseende kära ni!

/Josephine

 1. Styrkekram till dig!

 2. Varför slutar du? Hittade precis hit efter gårdagens radiosnack på Rix Morgon Zoo. Och ser nu att du stänger ner, något speciellt? Ska du flytta bloggen eller lägger ner helt?

  / Diana

 3. Julia skriver:

  Men WHYYY???=( Du e ju så jäkla skön ju!

 4. synd att du som sveriges vackraste och attraktivaste kvinna lägger ner denna blogg. hoppas man får se mer av dig, du är bara så underbart vacker!

Comments are closed.

LOADING..

There can only be one Batman…eller?

Kom precis hem från en underbar middag med den här tanten, och insåg att jag nog ALDRIG fått så många kommentarer på bloggen som idag. Inte visste jag att det fanns så många Haiku-poeter i Sverige. Inte visste jag att det fanns så många Haiku-poeter överhuvudtaget. Om jag ska vara helt ärlig så visste  jag inte ens vad en Haiku-dikt var igår. Det vet jag inte idag heller. Men jag tror att det har något att göra med att den är kort, typ inte rimmar och kommer från Japan.

Kan vara Kina också, inte alls säker.

Nu ska jag och Jonas (a.k.a Huvet) läsa igenom detta hav av poesi så fort vi får tid, så mailar vi dig som vunnit och skickar dig sån där ögonfrans-mat.

Nu ska jag lägga mig på min spikmatta och läsa om Zoltan som tror att han är Batman.

Känns som att han borde byta skräddare. Ser ut som att dräkten är lite stor för honom.

Men annars ser han rätt så proffsig ut, tycker jag.

 1. Åh josefin, har också massa såna konstiga tankar och känslor som du!:) det är bara så skönt att veta! Ja, adam sandler e så fin på nått sätt, förstår vad du menar! funderar på att gå och se er på intiman..vad säger du ska man se alla tre förställningarna på en gång, eller dela upp de??

 2. Tack Josephine för klippet..!
  Tack Sarah för det enda oförglömliga inslaget i mellon..!
  Din Essex-engelska och DU borde vunnit …!
  Hilarious..!
  Dessutom är din sångröst oslagbar..!
  Lot´s of love darling..!

Comments are closed.

LOADING..

Då var det måndag igen.

Ledsen att jag inte uppdaterat. Har varit på landet. Landet ligger utanför Norrköping och har ingen täckning what so ever. Trodde Västerås var ända stället utan den nyheten, men icke. Uppkoppling har inte nått norping heller.

Nu är det snart premiär och nerverna börjar krypa på. Rättare sagt, nerverna har knölat ihop sig i en liten klump i högra min axel och strålar nu riktigt härligt ut i armen och upp i huvudet. Dessa nerver alltså. Helt sjukt att dom vet när det är på väg att hända spännande saker.

Vad har annars hänt när jag varit borta…

Jag har insett att jag verkligen gillar Adam Sandler.

Har egentligen ingen aning om varför, för hans filmer har billiga poänger och han är en ganska dålig skådis. Men jag kan inte låta bli att bli jätteglad av hans filmer. Jag skrattar högt. Märklig känsla, men härligt på något sätt att erkänna sig för själv.

 

Jag missade Linas armhåla i Schlagern. Har tydligen blivit värsta grejen. Missat det, och känner mig lite ledsen nu så här i efterhand. Det är inte alls lika roligt nu, när man vet att hon är orakad under armen.

Sen avslutar jag med lite reklam för min kära vän Jonas som tagit in Lashfood till Sverige. (ja, vi har en kakelugn i badrummet, men skit i det nu. FOKUS!) Man matar alltså sina ögonfransar så att dom blir längre och tjockare utan några konstiga tillsatser. Kan tyvärr inte förklara bättre, så gå in HÄR och kolla istället.

Jonas (även kallad huvet, för att han har så stort huvud) vet inte om att jag gör det här nu, men den som skriver finaste dikten om att mata sina fransar i kommentatorfältet, kommer att få en sån där produkt skickad till sig. Kan jag…typ lova. Måste kolla med huvet först… men börja skriv så får vi se vad som händer vet ja.

Ps. skriv nu ingen lång dikt. Räcker typ med någon rad. Som Haiku typ. Ds

 1. Tinnie skriver:

  Fransen är så kort
  Tårar fastnar allt för lätt
  Saknar persienn

  Sådär, en äkta haiku! 5-7-5

  TACK Josephine för stormande rolig blogg, HOPPAS du börjar snart igen!

 2. Mina fransar suktat efter mat, så ge mig en chans att lägga nåt på deras fat!

 3. Anna skriver:

  Om jag hade långa, så skulle barnen få klippa av jättemånga!

 4. Emma skriver:

  Mina fransar vill simma
  jag måste sluta rimma

 5. Anna skriver:

  Med snuvig och ledsen ögonfrans
  nyser så tårarna rinner
  snart är jag bjuden på baluns med dans
  hoppas jag fransmaten vinner.

Comments are closed.

LOADING..