Söt?

Inte så värst!

Ok, jag bjuder på den här!

Tänkte ta en god morgon-bild till er alla och göra ett helt annat inlägg egentligen, men när jag såg den här bilden av mig själv blev jag rädd och tappade helt fokus på det inlägget som skulle skrivas. Herregud. Det ser ut som att jag smitit mot fylle-fortkörning och blivit haffad. Det hade kunnat varit jag,

Heather,

Mischa,

och Lohan…

Då hade jag åtminstonde haft en rolig historia att berätta och kanske t.o.m tyckt att fyllan var väl värd det. Men tyvärr var det inte på det sättet. Jag var hemma och tittade på film och somnade runt nio. Japp, så mkt för den ”skönhetssömnen”.

 1. Vill bara säga TACK för en underhållande blogg, har nyligen funnit den men kommer att följa den!

 2. Det är nog bättre att somna tidigt till en film än att bli omtalad för en dålig fylla :)

 3. Oj! Om du tycker att du ser ut som en Lindsey Lohan fångad på mug shot efter en fyllekörning på den där bilden kan jag bara gratulera dig. För även om du ser lite ut som om du just undrar vart du vaknat upp, i lite sömntöcken, så syns det också hur vacker du är.

 4. Haha, vilket härligt inlägg! Dock måste jag påpeka att du ser mer trött än drogad ut, till skillnad från de andra.

  Ta hand om dig och fortsätt skriva, det är grymt att kunna följa dig!

  Kram!
  /S

 5. Haha, du e rolig!

  Och mycket snyggare än Heather, Mischa och Lohan!

  Bra att du har en blogg så jag kan följa den slaviskt! =)

  Kram från Sofia

 6. Jag tycker att du är jättevacker utan smink. Det är inte många som vaknar upp så där ska du veta!

 7. SkrHej hej !
  hittat hit till din blogg. Älskar solsidan måste bara säga det.. hör du kanske ofta men jajaj ett fan hihi .
  sånt fint kort tycker jag att manhar ofta när man kommer upp på morgonen . ja skulle nog skrämma vem som ..eller ja de skulle ta fast mej direkt me hihi
  Ha en jätte skön torsdag kram på dej

 8. OH YES du har blogg, frääääscht!
  Jag får tacka maria montezami att jag hittat hit.

  Ha en bra dag!
  ps. solbrille kommentaren i söndags fick mig att nääästan kissa på mig! inte ok!

 9. Hittade av en händelse din blogg, och du är ju en klockren skribent! Har gapblabbat åt varoch vartannat inlägg :-) Keep up the good work!

 10. Äsch, inget mot det skräckmonster som möter mig i spegeln varje morgon. Men vi är vackra ändå ;)

 11. Haha, kul jämförelse!
  Fast jag ser bara en naturlig tjej, och jag förstår hur du kan vara så himla snygg när du är tillfixad.
  Hade hoppats att du inte var sååå himla fin ofixad ;-)
  Kram Helena

Comments are closed.

LOADING..