Besök i Harlem

Dagen fortsatte med en välbehövd lunch på Bilboque och sedan ett besök till min gamla skola New York University och min mentor och f.d lärare Paul Thompson- bästa screen writing läraren på NYU. Sedan gjorde jag ett besök på vår svenska mästerkock Marcus Samuelssons Red Rooster som ligger i Harlem. Ikväll gick vi dit ett helt gäng New York kompisar och svenskar och åt riktig ”soul food”.

Underbart!

Min gamla skola…

Paul

  1. Underbart-valkommen hit! Bilboque ar en favorit, lampligt lage precis brevid min sons skola;-) Red Rooster ar ocksa trevligt. Ser ut som du njuter av varje sekund!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..