Mer impulsivitet!

Ja ni, då befinner man sig här istället för New York:

Inte så pjåkigt eller hur? Och bara 2 timmar lite drygt sedan möttes jag av 25 graders värme och detta!

Det är så att jag ska skriva en artikel om Miami för Amelia och jag bestämde mig för att ”reka” lite innan Anderson kommer. Kolla på hotell, restauranger och klubbar som jag ska skriva om. Så jag hoppade på ett plan och landade idag. Nu tillbringar jag helgen här i Miami och sedan åter till New York på måndag. På onsdag kommer min älskling och då ska vi bara njuta men nu blir det lite jobb här nere så jag kan koppla av mer när han och jag åker ner hit…

  1. Så härligt att se bilder från både New York och Miami! Fortsätt gärna att berätta om Miami, jag och min familj åker dit den 25/12, längtar!!!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..