Resefrågestund

God måndag kära läsare! Jag tänkte passa på att köra en frågestund om New York och Miami. Kanske ska ni resa hit eller kanske har ni specifika frågor (har redan fått både emails och kommentarer angående NYC och Miami) vad gäller allt möjligt så kör på. Fråga vad ni vill. Jag ska göra mitt bästa för att svara på era frågor!

Kram!

 1. Åh perfekt…! Jag och min sambo sitter just nu och pratar om vad vi ska göra nästa jul då vi blir utan barn (delad vårdnad=varannan jul). Jag har aldrig varit i NY men sambon varit där med jobbet i ett par dagar och dit vill vi nästa jul :-) Mina frågor blir då vart ska man bo om man kommer vara där ca 1vecka och vill bo med amerikansk julfeeling men ändå inte för dyrt. Hur ”öppet” är det i affärer osv runt julhelgen? Vad är sånt man inte får missa i jultider? Har så mycket frågor men jag har en känsla av att om jag bara följer bloggen noggrant i ett par veckor nu kommer jag få reda på allt jag behöver ;-)
  Hoppas du får en underbar jul tillsammans med din kärlek och vänner!!!

 2. Så bra att du kör en frågestund om NY just nu, vi håller just nu på att planera en resa till New York och hoppas komma iväg någon gång i jan-febr.
  Om man bor på 38th – 39th street på Manhattan, bor man väldigt off då eller är det gångväg till någon sevärdhet?
  Vi blir bara där i 5 dagar så kom gärna med tips om ”måsten”
  min tonåriga dotter vill gärna till Victorias secret, vart ligger det? Kom gärna med tips om både märkesbutiker och malls som du kan rekommendera
  vi är allergiska, vet du om man får ta med sig mat om det är incheckat?
  något speciellt man bör tänka på innan man reser?

 3. Vi är en 4-pers familj som snart flyttar till NYC. Frågor som rör boende: finns det något ”billigare område” på Manhattan? Finns det något sätt att ”lånbyta” med någon som behöver boende i Sthlm innerstad under ett par år? Helt enkelt, finns det något svenskforum för detta? Har inte hittat nåt på nätet..

  Var hittar man expats i NYC? Vet du någon bra konstskola på Manhattan?
  Tack hälsar Lotta

 4. Vad är det bäst att boi NY om man vill ha gångavstånd till de stora attraktionerna? Finns det ok budgethotell?

  Är det barnvänligt på resturanger el är de portade?

  Var bodde du i Miami?

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..