James Franco på min skola

Efter en härlig joggingtur runt reservoaren och lunch på Nellos med min kompis Sophie som jag inte träffat på länge, begav jag mig åter till NYU, med tunnelbanan. Jag älskar att åka tunnelbana i New York. Det är så inspirerande, galna människor, smidigt och smutsigt :)

Jag tillbringade 4 timmar med min gamla lärare Paul som hjälper mig med lite redigering och struktur för ett skrivjobb jag håller på med. Vet inte vad jag skulle göra utan honom!

Han berättade för mig lite NYU skvaller. Många stjärnor har gått på min gamla skola Tisch School of the Arts (Spike Lee, Oliver Stone, Martin Scorsese är f.d elever och nuvarande lärare) samt skådisar som Adam Sandler, Alec Baldwin och Angelina Jolie m.fl har gått där. Tisch är känd för att vara den bästa skolan på östkusten när det kommer till film och TV. Just nu har tydligen James Franco studerat där och undervisar dessutom en kurs på deras graduate program. Skandalen som är omskriven i New York Post menar att han fått en lärare sparkad därför att läraren gav honom ett ”D” i betyg!!! Skam på James, han har tydligen inte varit på mer än 2 av klasserna och i USA måste man ha 90% närvaro för att ens få ett B. I alla fall på Tisch. Vilken diva han är och jag som tycker han är en så bra skådis. Nu tappade han all min respekt. Och stackars lärare!

Underbara Paul. Lärare- var skulle vi vara utan dem? Respekt!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..