A trip down memory lane

Igår tog jag en promenad men min gamla vän Margarita. Vi gick på NYU ihop och även om vi inte ses ofta så är hon en av de kompisar från New York- tiden som jag både saknar mest och längtar efter när jag inte sett henne på länge. Vi gick både igenom en hel del när vi pluggade och fanns alltid där för varandra. Hon är skådis nu och bor mest i L.A. Jag vet inte om hennes nya TV serie går i Sverige ännu men jag tror inte det. Den heter Revenge och är en av de mest hyllande nya showerna på TV. Kolla in den om ni kan. Hon är fantastisk!

Sedan gick jag förbi min allra första bostad som låg på 55e gatan och Broadway. En kul och intensiv tid och alldeles för nära bullriga Times Square, men det var kul att bo mitt i smeten i ett år. Sedan flyttade jag till Upper East Side och långt bort från alla turister :)

Söta Margarita på Bubbys med mig.

Från TV serien Revenge…

Så stolt över henne…

Mitt gamla hus…

The Premiere, när jag tittade ut genom mitt fönster skymtade jag Times Square på ena sidan och gamla legendariska Studio 54 pa andra sidan…

  1. ”Revenge” startar 12 januari , jag tror på tv3, med i huvudrollen Emily VanCamp (”Brother and Sisters” ).
    Ser fram emot det. Kul att Margarita också finns med i serien. Ha det så skönt i NY.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..