Wall of fame

The Raleigh är väggarna i lobbyn fulla av fantastiska fotografier från 1940-talet och framåt. När man ser vilka som bott i rummen, festat i baren och rökte en cigar i deras cigarrum, badat i deras omtalade pool och ätt på restaurangen känner man verkligen att man befinner sig på en plats där både old Hollywood och new Hollywood lever än idag.

När jag besökte The Raleigh första gången hälsade jag på en tjejkompis som producerade filmen Miami Vice med Colin Farrell och Jamie Foxx. Jamie bodde då i The Penthouse här på The Raleigh i flera månader. Det är ett hotell som byggdes på 40-talet och än idag behåller den art deco charm som Miami är så känd för. Om ni någonsin åker till Miami och får chansen borde ni titta förbi (eller bo här) för både poolen och deras Wall of fame är otroligt imponerande.

Madonna and friends

Kate Moss

Legenden Dean

Syskonen Versace före mordet i Miami

Woody Allen

Andy Warhol

Karl Lagerfeldt

och så lilla jag på The Raleigh i vårt rum…

 

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..