Biokväll

Fantastisk! Helt fenomenal, den får 5 stycken ”A” för Amelia, 5 stjärnor för i särklass bästa filmen i sommar. The Dark Knight Rises levererade stort. Jag har alltid varit ett Christopher Nolan fan, i alla fall sedan Memento.

Fantastisk! Helt fenomenal, den får 5 stycken ”A” för Amelia, 5 stjärnor för i särklass bästa filmen i sommar. The Dark Knight Rises levererade stort. Jag har alltid varit ett Christopher Nolan fan, i alla fall sedan Memento.

Ett utsökt cast lett av Christian Bale och min gamla kompis Anne Hathaway (både gjorde strålande instatser) och underbara Joseph Gordon Lewitt, Marion Cotilard och Tom Hardy som blivit en av mina favoritskådisar just nu (snygg som bara den även om man inte unde se hans ansikte och snygghet i just denna film) alla från Nolans Inception och så legenderna Michael Caine och Morgan Freeman. Väl spenderade 2 timmar och 45 minuter. Lyx på alla sätt och vis. Precis som som film skall vara med alla tänkbara ingredienser.

Jag kan varmt rekommenderar att ni ser den om ni inte redan gjort det!

  1. GRYM….helt otrolig. Fast jag tyckte synd om Bane i slutet fattar dessutom inte varför han skulle blivit så elak…han räddar ju lilla barnet och verkar god i början!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..