Cissi & jag på Radio1

Nu kan jag berätta en kul grej som jag ska börja med på fredag i Radio1. Jag ska vara side kick till underbara Cissi Wallin hela hösten. Vi ska tala film, TV, teater- ja, ”all things Entertainment” kl 13-15 varje fredag. Cissi & jag är verkligen som natt och dag (se bilden nedan haha och ”pardon the pun”) men vi kompletterar varandra bra just på grund av detta. Det är alltid intressant att jobba med människor som är helt olik en själv och där man trots skillnader kan hitta en common ground att jobba, ha kul och diskutera.

Det ska bli otroligt spännande (och hoppas för er också) att få bjuda in lite roliga gäster (mer info om detta senare) och tala om min stora passion tillsammans med en sådan rutinerad radiopersonlighet som Cissi.

Vi firade genom att gå på Snabba Cash 2- premiären igår kväll. Filmen var för övrigt helt underbar. Bästa insatserna gjorde min gamla kompis Fares Fares och Andersons chef Dragomir Mrsic. Joel Kinnaman och  Matias Varela som spelar JW och Jorge var också starka, men jag tyckte nog att Fares och Gago stal showen. Cissi och jag kommer tala mer om Snabba Cash 2 och vad vi tyckte på fredag så hoppas ni lyssnar då!

Jag blev stolt över svensk film och tycker att Fredrik Wikström som var producent (ofta är ju producenterna the unsung heroes) och Babak Najafi som regisserade gjorde ett ypperligt jobb. Jag har börjat frilansa lite för Tre Vänner (på TV- sidan till en början) och jag hoppas jag får en chans att jobba med Fredrik och deras filmavdelning också så småningom. Modigt av honom att satsa på en art house regissör och man vill verkligen se mer av trilogin, så jag längtar redan till SC3.

Foto av Cia Österberg

Kvällens stjärnor

 

 

LOADING..