Ni kan få tävla om min man

Min älskling fyllde 31 år i helgen och vi har därför ägnat den åt honom. Film, mat, mys och presenter både igår och idag. Sedan sitter vi och talar om veckan som gått och då utbrister han;

– Nu när jag fått så fina presenter av dig kanske det är dags för mig att ge tillbaka till andra.

Jag älskar honom just för att han faktiskt alltid tänker på andra så:

Vill ni vinna en timmas PT med Anderson? Han hjälper er att lägga upp en plan för er träning och om ni gillar det kan ni ju alltid bli kund till honom och träna på Extreme training bland filmbranschens elit och idrottsstjärnorna som går dit.

Framför allt så är Extreme ett väldigt avslappnat gym med ett enda mål- svettas och kom i form, no pain no gain.

Jag vill att ni kommenterar (och skriv er email adress) och berättar varför just ni ska få en timmas gratis PT. Och tävla inte om ni verkligen inte vill vinna för sist drog jag 2 vinnare och ingen av dem lyckades få till det och pallra sig till träning.

Så detta är bara för er som är seriösa och VERKLIGEN VILL träna!

Tävlingen pågår till torsdag kl 12.00 då jag utser vinnaren.

Lycka till och kör hårt om ni vågar!

 

 1. …Ja, så finns det instruktioner på alla maskiner o det är alltid någon som kan visa, kör 3×6 på varje det är lagom.. Ja så var det när jag skulle börja på gymmet hemma, löste ett årskort för 1 år o har varit där 3 ggr, ingen att fråga eftersom man har eget passerkort o går in när man vill, tydligen har jag konstiga tider ca 20.00. Alltså vet jag inte hur jag bör göra för att komma iform, jag behöver verkligen låna din Anderson innan min våg sprängs på samma sätt som sömmarna i mina kläder. (jag är 55)

 2. Jag har en fantastisk vän, som ställt upp och peppat och coachat mig under en tung period. Jag vet att hon behöver en kick i sin träning, att hon tvekar inför att anlita PT och det här vore ett bra sätt för mig att ge någonting tillbaka till henne, och samtidigt ge en liten knuff i rätt riktning. Och – jag tänker se till att det utnyttjas….

 3. Idag är det min 30års dag! Goda middagar, sötsaker och träning som kanske inte varit optimal för just mig har gjort att jag inte helt trivs just nu. Jag skulle älska att få träna med någon som faktiskt KAN!

 4. Jag har hittat min kall:) crosstrainer och pw:s men det känns att jag behöver avancera om jag vill komma till mitt mål (-20kg tills 130330). Jag skulle springa till din Andersson om lotten skulle falla tursamt just till mig;) kram

 5. Först och främst för att jag alltid drömt om att träna med PT men aldrig prioriterat mig själv, och nu när jag äntligen fått ändan ur och börjat träna efter ett års mammaledighet och en svår graviditet vore detta en riktig spark i baken för att verkligen prioritera min träning nu när jag skall börja jobba, det behöver jag och min hälsa.

 6. Har en nio veckors bebis och nu börjar jag verkligen längta efter att komma i form efter graviditeten. Har dessutom i sommar ätit en hel del onyttigheter. Skulle tycka det vore superkul att få komma igång genom att få hjälp med ett program av Anderson! Behöver träna ryggen framförallt för det är en knubbig liten gosse jag har fått och nu börjar den säga ifrån :)

 7. I tre år har jag haft ursäkter för att inte gå och träna.
  Nu har jag äntligen köpt mig ett träningskort och börjat på lite grann. Sedan någon vecka tillbaka har jag även kommit igång bra med min kost. Skulle vara roligt med en PT timme för att få en ordentlig spark i rumpan och få inspiration och tips på att träna rätt.

 8. Jag vill, jag vill!! Är en av alla dessa som aldrig får tummen ur och tar tag i träningen! Med två småbarn, hus och jobb måste man ju verkligen lägga upp ett schema för att få till det. Tycker jag borde vinna för att jag nästan var först… :P

 9. Hej, jag är en av de skräpiga individer som tävlat och vunnit en PT-timme förut men inte utnyttjat den. Och det har jag haft så dåligt samvete över att jag passar på att be om ursäkt här. Förklaringen var att jag vann PT-timmen åt min man (hade vid den tiden en egen PT redan men tyckte han behövde en kickstart att komma igång) och efter att ha etablerat kontakt mellan dem så lämnade jag det åt min man att boka tiden själv. Big misstake för det hände ju aldrig nåt trots mina upprepade frågor/påminnelser. Såhär i retrospektiv inser jag att jag borde ha antingen tagit timmen själv eller bara bokat en tid åt honom och sagt åt honom att gå dit. ;-) Framför gärna mina ursäkter till Anderson också, det är verkligen generöst av er att ge bort detta och jag känner mig så dum som fipplade bort chansen.

  1. Ingen fara. Om han/du inte utnyttjat den kan du ju alltid maila honom direkt. Fanns väl inte direkt ett expire date på den så du/din man kan säkert få den nu om ni vill.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..